Bedre-Bolig

Giv dine vægge liv og personlighed

Home  >>  Boligen  >>  Giv dine vægge liv og personlighed

Kribler det i fingrene for at lave lidt om i boligen? Det kender vi godt! Men nogle gange er hverken penge eller tid til rådighed til at lave de store forvandlinger i hjemmet. Og så alligevel….

Store forandringer med få greb

Dine vægge er faktisk et rigtigt godt udgangspunkt for forandringer med ganske få midler. Det at customize din vægge kræver ikke dyre løsninger, nye møbler eller at du skal være ferm til gør-det-selv-løsninger. Er du fx træt af farven og de uddaterede plakater på dine vægge, som du har haft lige så længe, du kan huske? Så er der flere ting, du kan gøre. Faktisk kan du få en endnu federe effekt ved at kombinere de forskellige ideer, vi gennemgår herunder.

Mal en væg og dekorér med wallstickers

Du ønsker liv, farve og personlighed på din væg. Prøv at male en enkelt væg i en farve, som du holder af og ikke bliver træt af lige foreløbig. Det er en god ide at besøge farvehandlen, hvor en professionel kan guide dig i forhold til farvevalg, overflader og praktiske tips til selve maleprocessen. Ved at male en enkelt væg i en kontrastfarve, vil du opleve, at resten af boligen liver gevaldigt op. Pludselige virker stuens hvide vægge flotte og stilfulde i kombination med den malede væg. En malet væg er et flot udgangspunkt for nye billeder, en hylde, en lampe eller en flot wallsticker med et citat.

Wallstickers til alle rum i huset

Du kan få wallstickers med filosofiske, humoristiske, kærlige og flabede citater i mange farver og skrifttyper, som matcher din personlighed og din nye farve på væggen. Wallstickers er nemme at påføre væggen, og lige så nemme at tage ned igen. En wallsticker-skraber hjælper dig til at glatte klistermærket ud, så det ikke folder eller rynker. Wallstickers tilfører sjov på børneværelset med de magiske og fantasifulde motiver med dyr, blomster og træer, som bliver en del af universet. I køkkenet kan du skabe en særlig cafe-stemning med wallsticker formet som menuen på en kaffebar. I entreen kan en ugeplan med tavlekridt være en praktisk huskeseddel til hele familiens aktiviteter i løbet af ugen.

Gå hele vejen med et fototapet

Du kan også sætte et fototapet op på en enkelt væg i dit hus. Et fototapet giver en rigtig fed effekt, fordi du får en meget ‘levende’ væg med lige præcis det udtryk, du ønsker. Med en fotostat, som det også kaldes, behøver du ikke gøre så meget mere på væggen. Det vil faktisk være synd at begynde at pynte væggen med yderligere elementer. Hvad med at nyde din morgenkaffe med udsigt til en blomstermark, en sommerskov, Eiffeltårnet eller et verdenskort? Du kan finde et stort udvalg på Nicewall.dk. Et fototapet kan tilpasses din væg, da man kan skære af i siderne og top/bund. Det sættes op med tapetklister, som medfølger i pakken. Det er langt nemmere end du tror – og du vil ikke fortryde, når du ser den vilde effekt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *