Bedre-Bolig

Tips til indretningen af dit hjem

Home  >>  Boligen  >>  Tips til indretningen af dit hjem

Dit hjem er din helt egen unikke base, hvor du tilbringer en masse tid dagligt. Det er derfor af stor betydning for de fleste, hvordan boligen er indrettet, da den gerne skal udtrykke noget unikt, og ikke mindst din personlige stil. Det kan dog være en udfordring at identificere sin helt egen unikke stil, da der er mange forskellige måder hvorpå, du kan vælge at indrette din bolig. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du skaber et hyggeligt hjem.

 

Hvilke farver skal du vælge?

Der er uanede valgmuligheder, når det kommer til at vælge farverne til din bolig, derfor er det svært at give et universalt svar på, hvilke farver, som vil passe godt til dig og din bolig. Vi anbefaler dog at vælge pastelfarver, hvis du er tilhænger af ’det nordiske hjem’. Pastelfarver er i høj grad karakteristiske for det nordiske hjem. De lyse toner og svage farver passer helt perfekt sammen med en sofa af en neutral farve. Ved at vælge pastelfarver undgår du at der bliver skabt for store farvekontraster i et rum.

Skab et varmt look

Træmøbler har altid været et hit, og det er ikke en tendens som har ændret sig det mindste, tværtimod. Træmøbler er populære, da der er mange forskellige træsorter og mange måder hvorpå træ kan behandles, er der dermed også mange forskellige farvenuancer af træ at vælge imellem. Træmøbler kan derfor lette passe ind i indretningen.

Ved at vælge møbler af træ inviterer du naturen indenfor, som er en enormt populær trend i de danske hjem. Dette kommer ikke kun til udtryk ved træmøbler, men også ved et øget salg af stueplanter sammenlignet med tidligere. Naturen skaber et varmt udtryk i hjemmet, som derfor er med til at skabe noget hygge, som de fleste af ønsker at have i vores hjem.

Lyset

Belysningen i en bolig har stor indflydelse på, hvilket udtryk dine rum får. Derfor er det en god ide at bruge lidt ekstra tid på valg af belysning i din bolig. Ikke nok med udseendet af lamper, så er der også mange typer lys. Nogle foretrækker et lys som er enormt hvidt, som hurtigt kan skabe et køligt udtryk, hvorimod et mere ’gulligt’ lys giver mere hygge. Sidstnævnte er at anbefale.

Enkel indretning

Udover valget af de store møbler og belysning, så kan det være en god ide at bruge tid på at vælge de mindre møbler, og pyntegenstande med omhu. Da detaljen gør den helt store forskel.

Internettet har gjort det let at finde inspiration på forskellige måde, der er ikke noget du ikke kan finde på internettet. Et lækkert vægur, kan eksempelvis give et klassisk udtryk i hjemmet, selvom det ikke er noget de fleste kigger på. Find et vægur her.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *