Bedre-Bolig

Tips til dig der vil købe bolig

Home  >>  Boligen  >>  Tips til dig der vil købe bolig

Når man køber hus, er det aldrig en lille beslutning. Det er derfor vigtigt man har tænkt over alle de store ting. Hvilke mægler skal du bruge? hvilken slags lån? Og hvor henne? Det er meget mere kigger vi lidt nærmere på lige her.

 

De 3 P’er

Indenfor ejendoms investering er der mange gode råd. Der er mange der tror de har fundet den dybe tallerken på samme måde som dem der investere i aktier sjovt nok alle sammen tror de har ramt en guldåre. Men selv aktie investering har sine meget sikre investeringer. På samme måde kan du bruge det meget universale råd, de 3 P’er, Placering, Placering, Placering. Ja, det virker alt for simpelt, men indenfor investering i jord eller ejendomme, er der kun ét alfa og omega og det er placering. Selvom du måske tænker at det er lige meget fordi det bare er dig og din familie der køber hus, og det skal bare være så billigt så muligt, så er der jo ingen grund til ikke lige at kigge og snakke med diverse mennesker i den by du overvejer at slå dig ned i, og spørger dem om der er nogle store byggerier på vej? Et godt eksempel på en by der virkelig har haft et opsving i priserne, er Ringsted. Da det blev slået fast at der skulle køre et direkte tog fra Ringsted til København, steg priserne enormt! Så hvis man havde været hurtig, kunne man pludselig side i en guldmine.

 

Fast eller variabel rente?

Der er selvfølgelig altid for og imod diverse renter. De fleste banker vil nok sige at du skal tage et variabelt lån, da renten er så lav. Samtidig er det blevet rådgivet af diverse banker, at man ikke skal betale lånene af med det samme, nu hvor renten er lav. De sælger det som om at man bare skal nyde det er billigt nu og her. Dog er der meget erfaring der peger på at dette ikke er den bedste ide. Hvis du tager en variabel rente, så er det klart bedst at afbetale imens det ikke koster så meget at have lånet. Men det fast forrentede lån er dog det vi vil rådgive dig til. Hvis du tager et fast forrentet lån nu, og renten kommer til at stige helt vildt, er du sikret! Og skal ikke bekymrer dig grøn og grå. Renten er jo historisk lav! Så hvorfor ikke sikre sig selv?

 

Rådgivning

Når man går i gang med at undersøge alle de ovennævnte ting, er det rigtig godt at gøre det selv. Man kan gøre meget med simple Google søgninger og ved at spørger diverse mennesker i byen til råds. Men der er ingen tvivl om at ekspert viden altid er bedst. Så at finde en troværdig ejendomsmægler er en nødvendighed. Her kan de berømte ord ’’ kunden har altid ret’’ komme os forbrugere til hjælp endnu engang, men nu på en anden måde. Igen ved at google kan du hurtigt finde ud af at realmæglerne.dk eksempelvis er dem med de bedste anmeldelser i Silkeborg.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *