Bedre-Bolig

Tips til den moderne indretning 2019

Home  >>  Boligen  >>  Tips til den moderne indretning 2019

Det er blevet 2019, og det er tid til at forny indretningen i hjemmet. Men hvad trender i 2019 og hvordan rammer man lige den perfekte indretning. Her kommer der nogle tips og tricks til hvordan du kan indrette din bolig.

Malingen er ændre sig

Hvis du har en forkærlighed for hvid, grå og beige sigter du efter den tidløse indretning. Igennem mange år har de farver nemlig været der, og de passer ind til stort set alle møbler, det er derfor sikkert at gå efter de farver. Men i 2019 kommer der en forandring, nu er pastelfarver nemlig kommet op i tiden, som gør du kan sætte dit helt eget personlige præg på din indretning, som ikke ligner andres. Nogle pastelfarver, som vil være populære i fremtiden, er sart fersken, citrongul, syren, mint og sart avocado. Men du kan selv vælge, hvilken pastelfarve der er mest dig.

I badeværelset er det også populært at sætte sit eget præg, og man behøver nødvendigvis ikke at have de samme farver, som i resten af huset. Det at gå sine egne veje og være speciel, er nemlig mere og mere oppe i tiden. Derfor kan du være lige så flippet du vil. Kontraster vil trende i 2019, og især i badeværelset er det populært. En flise i mørkeblå, som går op til halvdelen af væggen og bliver overtaget af en orange maling eller lignende, kan skabe en god kontrast og gøre dit badeværelse unikt. Her er blokfarverne gode.

Når køkkenet har fokus

I en helt normal børnefamilie, foregår det meste af hverdagen i køkkenet. Det kan derfor være en super god ide at lave køkkenet til et stort, rummeligt og unikt køkken, som man har lyst til at opholde sig i. Det bør have et stort bordområde midt i rummet, hvor børnene kan sidde og lave lektier, mens forældrene laver mad overfor. Det moderne køkken anno 2019 går tilbage til naturen og finder det legende frem, som passer til enhver familie. Her er farverne i centrum og indtager køkkenet med stil. Alt fra den skovgrønne farve i køkkenet til det havblå og blad røde skær. Der er masser af muligheder at vælge imellem. Det giver et enkelt og arkitektonisk design med unikke detaljer. Her vil der være uendeligt med plads og rum, ligesom i naturen.

Når huset trænger til at blive skiftet

Er det samtidig tid til et nyt område at bo i, et sted hvor børnene kan være, og i et roligt kvarter? Det kan være svært at finde steder, egnet til børn, i udkantsområderne, hvor boligprisen kommer over en million. Det er ikke en dårlig ting, da det gør, at i kan flytte billigere, dog kræver det et lån. Et realkreditlån i banken er ofte ikke til at få billigt når prisen er under 1 million kroner. Det kan også være i gerne vil hjælpe jeres voksne børn med et sted at bo, samtidig med i gerne vil sælge jeres nuværende hus. Dette kan være svært at gøre uden at ud med en negativ friværdi.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *