Bedre-Bolig

Tips til at gøre boligen mere personlig

Home  >>  Boligen  >>  Tips til at gøre boligen mere personlig

Hjemmet er vores helle, det er her vi skal kunne slappe af og til tider glemme hverdagens stress og jag.  Det er her vi skaber unikke minder med vores familie og venner. I de senere år har det været yderst trendy at indrette sig minimalistisk, faren herved er bare at hjemmet bliver upersonligt og til tider koldt. Hvis man virkelig skal føle sig hjemme, så kan det godt betale sig bruge tid på at indrette sig personligt og lade det komme til syne i hjemmet, hvem man er som person.  Her kommer der nogle tips til, hvordan man indretter sit hjem og giver det et mere personligt præg.

Vær tro mod dig selv og dine egen stil

En af de vigtigste faktorer, når hjemmet skal indrettes er at være tro imod sig selv og ens egen stil, hvilket ofte kan være svært, når omverdenen siger, at hjemmet skal se ud på en bestemt måde, hvor alle ens naboer ender med at have de samme vaser stående i vindueskarmen.

Ikke desto mindre gør det endnu mere fundamentalt, at man tør vise sin egen stil frem og ikke er bange for, vise noget personlighed i sit hjem.

 

Vis dine interesser frem

Når man skal indrette sig personligt, så kan det være en god ide at lade sine fritidsinteresser skinne igennem.  Eksempelvis, hvis man er stor fan af musik, så kan der sagtens et eller andet sted i hjemmet hænge billeder af dine favoritmusikere. Det kan sagtens gøres præsentabelt, hvis man har nogle fine rammer til billederne. Dertil hvis de er i sort/hvid, så bliver de tidløse og passer ind i de fleste sammenhænge.

Ligesådan kan man hvis man har været ude at rejse hænge feriebilleder op fra de bedste steder man har været, det er langt mere interessant end et kedeligt billede der er købt i Ikea. Her er der en god historie bag, hvilket de besøgende helt sikkert vil finde interessant.

For at komme den minimalistiske stil en smule til livs, så kan man passende lade værre med at hænge alle billeder snorlige, ligesom hylderne gerne må fyldes med genstande der ikke nødvendigvis matcher hinanden. Hvis man har behov for inspiration til indretningen, så kan man hente hjælp på Neighbour.dk.

Lad være med at handle ind i mainstream butikker

Hvis man gerne vil have sin bolig til at skille sig lidt ud fra mængden, så kan det være en god ide at gå uden om de mest almindelige butikker, hvor størstedelen af den danske befolkning køber deres møbler eller brugsgenstande.  Det er klart at der findes utallige kombinationer, hvori det samme tæppe fra en mainstream møbelbutik kan indgå, men det er altid sjovere at komme ind i et hjem, hvor møblerne har en eller anden affektionsværdi for dem, som bor der, hvilket næppe er tilfældet med spritnye møbler.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *