Bedre-Bolig

Spar penge med de rigtige vinduer

Home  >>  Boligen  >>  Spar penge med de rigtige vinduer

Et af de bedste sparetip, der findes, er at få nogle ordentlige vinduer. I mange gamle hjem bruges der alt for mange penge på at opvarme boligen op, da der er dårlig isolering og gamle vinduer.

Det gode ved vinduer er, at de er lette at skifte, og du kan endda benytte håndværkerfradraget, når du gør det. Så der er ingen undskyldning for at udskifte dine vinduer med det samme.

2-lags eller 3-lags glas

Hvis du endelig har besluttet dig for at skifte vinduer, ville jeg vælge at skifte til 3-lags glas, da det fremtidssikrer dine vinduer, og gør, at du kommer til at spare flere penge på varmeregningen.

Det skyldes af åbenlyse årsager, at du bedre kan holde på varmen med 3-lags vinduer, end du kan med 2-lags vinduer.

 

Alle har råd til nye vinduer

Det bedste er næsten, at alle i dag har råd til nye vinduer. Det skyldes, at du kan benytte håndværkerfradraget på 12.000 kr. og købe kvalitetsvinduer til grossistpriser hos vinduesgrossisten.dk.

Du får deres vinduer til færre penge, da det svarer til, at du køber dem direkte hos grossisten. På deres hjemmeside er det også let at tjekke alle deres produkter igennem, så du kan se alle de forskellige vinduer, du kan få hos dem.

For manges vedkommende vil det være en god investering at skifte vinduer, da det aldrig har været billigere at skifte vinduer, og samtidig kommer man til at spare en masse penge på sin varmeregning.

 

Vinduer for enhver smag

Du kan få lige den type vinduer, som du har lyst til. De har alt fra bondehusvinduer til dannebrogsvinduer til nye moderne vinduer.

Uanset hvordan ens bolig ser ud, kan man få nogle rigtig gode vinduer, hvor man passer på miljøet, og får noget som passer ind i boligens stil.

Når du vælger nye vinduer, er det vigtigt, at du køber noget, som passer sammen med jeres bolig. Der er ingen grund til at købe vinduer, som ikke passer ind, da du i dag kan få alle typer af vinduer.

Når du har valgt vinduestype, skal du vælge materialet, hvor du kan vælge imellem plast, træ og alu/træ. Til mange ældre hjem vil træ passe klart bedst, men det kræver også en del vedligeholdelse i forhold til de andre typer.

Især alu/træ er blevet populært de seneste år, da de giver flotte trævinduer indenfor, men man slipper for vedligeholdelsen udenfor.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *