Bedre-Bolig

Sommerhusets første makeover

Home  >>  Boligen  >>  Sommerhusets første makeover

Er sommerhuset ved at miste gnisten og er nået til et sted hvor det godt kunne bruge et friskt pust, så er der meget man kan tage hånd om.

Hvad er dit sommerhus for dig

For mange er sommerhuset, et sted man har haft siden man var helt lille og noget man holder meget af men ikke har holdt helt ved lige. For endnu flere er der ikke blevet lavet de store tiltag eller tilbygninger siden købet af ens sommerhus.

Ikke fordi man ikke har haft lyst, men man har måske bare brugt det så hyppigt, at det ikke er faldet en ind.

Selv om vinteren er der mange som brugere sommerhuset, der er næsten altid hyggeligt og dejligt.

Når tiden så er kommet hvor man syntes det er tid til at lave en tilbygning til sommerhuset er der meget der skal tages højde for. Det kan være man går efter den helt store renovering og her skal man kigge på bl.a. udendørsarealet, værelserne, isoleringen og varmen i huset.

Indretningen

Hertil kommer indretningen af sommerhuset som for mange kan være den helt store udfordring. Det er for mange ikke blot en tur ned i Ikea men en større mission efter at finde noget som passer til ens person da det er her man skal være absolut afslappet.

For de fleste handler sommerhuset om hyggen, sommerhuset bliver for mange brugt som et sted hvor man kan komme væk fra den normale hverdag og bolig for at slappe af. Det er her man er væk fra trafikken, arbejdet og blot kan slappe af med familien og hygge.

Det er altså derfor vigtigt at man finder møbler som passer lige til ens behov og ønsker.

Varme

Isolering er vigtig for sommerhuset især i brug i vintermånedernes kolde aftner.

Men det er ikke det eneste, hvilken varmekilde bruger du i lige dit sommerhus. Det er vigtigt at du sætter dig ind i hvilken varmekilde der bliver brugt i dit sommerhus. Hvis det er ved at blive kolde inde døre selv når varmen er tændt, kan der være fordi dit system er ved at blive for gammelt.

Hvis det er blevet tid for at du skal skifte husets varmekilde, så er det vigtigt at du undersøger markedet og hvilke muligheder du har i dit sommerhus.

En god valgmulighed kan hvis man ikke allerede bruger systemet være at skifte til pillefyr. Et pillefyr er meget effektivt og er meget billigt i drift i forhold til det traditionelle oliefyr og kan meget ofte også være billigere end det klassiske gasfyr i drift.

Træpiller kan købes hos mange leverandører så frem man ikke selv vil hente det, forhandlere som Stampemollen står får producering og levering så det eneste du selv skal er, at bestille dem helt ned til 2,4 kr. pr. kilo også bliver det inden for en uge leveret.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *