Bedre-Bolig

Skab nyt liv i hjemmet med disse tips

Home  >>  Boligen  >>  Indretning  >>  Skab nyt liv i hjemmet med disse tips

Trænger dit hjem til en forårsrengøring. Er du blevet træt af at kigge på de samme møbler der er ved at være slidte og lidt trætte af livet. Så kan du helt sikkert bruge nogle af disse tips vi kommer med her.

Mal

At forny sit hjem, behøver ikke være en meget dyr fornøjelse. Selvfølgelig hvis man vælger at ville male alle vægge i hele huset, kan det godt gå hen og blive lidt dyrt. Men for at friske dit hjem op, behøver du ikke at skulle male alle vægge med en ny farve. Du kan vælge at male en væg i rummet. F.eks. i soveværelset, der kan du vælge at bagvæggen bag din seng får en farve. Husk i soveværelset er det en god ide at enten have nogle meget lyse og lette farver der ikke forstyrrer din søvn. Eller nogle mørke farver der inspirerer dig til at sove. Gode farver at have i soveværelset, er de farver som kan være en god ide at have i soveværelset, er en lys gul og lys rød. Da den gule giver liv og energi, så når du vågner, vil du være mere fyldt med energi til at klare dagen, men det skal være en lys gul, da en mørkere gul, vil have den modsatte effekt. En lys rød farve, vil være med til at give et trygt og kærligt rum som vil få dig til at hæve pulsen og afgive varme, så du lettere sover. En blå farve i soveværelset vil skabe balance i dine nerver, så du vil falde bedre i søvn. Det er ikke kun i soveværelset du kan skabe liv med at give farver, det kan du gøre i alle rum.

Ryd ud

Vi har alle en tendens til at samle på en masse ting i vores hjem. Du har sikkert tøj i skabet som du ikke bruger og som måske ikke har været brugt i flere år. Eller er du en af dem der samler alle papirer i en bunke, der bare ligger og roder i hjørnet. Så kan det være en rigtig god ide at få ryddet lidt op. Ved at rydde ud i de ting som du har liggende, beslutter du aktivt for hvad der skal være plads til og hvad der ikke skal være plads til. Måske har du hørt om Marie Kondo, der hjælper familier med at rydde op i deres ting. Hun har en filosofi om at du skal tage alle tingene frem og tage hver ting op og finde ud af om du bliver glad af den ting, du holder, gør den ikke det, skal den ud. Ved at rydde op vil du finde ud af at der er mere plads og du vil sikkert finde nogle ting, der har været gemt væk, som kan sættes frem og skabe nyt liv i dit hjem.

Renover møblerne

Den sidste ting du kan gøre, er at renovere dine møbler. Ved at slibe dine gamle stole og borde ned og give dem en gang maling, vil du give møblerne nyt liv og du vil skabe en anden og fornyet stemning i dit hjem. Du kan også male lågerne i køkkenet eller give sofaen nyt betræk. Det at du laver en lille ændring, gør at du får skabt en helt ny stemning i dit hjem. Har du brug for at låne penge til at kunne renovere dit hjem, så kan du få tilbud på boliglån hos LendMe.

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *