Bedre-Bolig

Skab mere plads I Københavner boligen

Home  >>  Boligen  >>  Skab mere plads I Københavner boligen

Kendetegnet ved en bolig København er pladsmangel. Er du studerende og lige flyttet på kollegie eller har du været heldig og finde en lille lejlighed i centrum, kan det være svært at få plads til alle sine ting. Her kommer en guide, til hvordan du får mest ud af din bolig i København.

Indretningen betyder meget

Der findes flere måder at skabe mere plads i en lille lejlighed. Man kan først og fremmest sørge for at rummene er lyse i malingen og adgangen fra vinduer. Det gælder om at indføre lys. Herefter er det vigtigt at tænke på indretningen. Har man ikke meget plads, skal man også sørge for at holde indretningen simpel.

Jo flere ting man har, desto mere rodet ser det ud. Sørg derfor for en minimalistisk indretning. Vil du samtidig gerne dele en etværelses op til både stue og soveværelse, kan du gøre det på to måder. Er den stor nok til, du kan køre en reol eller gardin i midten, kan du opdele rummet på den måde. Ellers kan du købe en sovesofa som seng, så du kan slå den op og forvandle soveværelset til stue.

Sørg for at købe et skab der dækker væggen fra gulv til loft, på den måde har du mere plads til tøj og behøver ikke flere møbler. Opbevaringsplads er vigtig, så sørg for at have nok af den. Har du samtidig en seng, som er sovesofa, kan du opbevare ting under. Eller du kan sørge for at din seng har opbevaringsplads under. Du kan også få bygget en stor opbevaringsreol langs lejlighedens værende væg, dog ikke ved vinduer, da den vil optage en masse lys.

De populære produkter til små områder

De fleste der bor i en lille lejlighed, ved at det er svært at få plads til store hvidevarer. I køkkenet kan det derfor være, at al opvasken skal tages i hånden. Men der findes løsninger. Du kan nemlig anvende en smal opvaskemaskine, som både kan være fritstående eller underbygget. På den måde tager den ikke særlig meget plads.

Et produkt der virkelig kan være godt til dit hjem, er et tæppe, da det samler møblerne og understreger funktionerne i rummet. Samtidig skaber det god ro for øjet og dekorerer rummet fint. Andre produkter der giver en unik personlighed til dit hjem, er et action kamera fra specielkamera.dk, som kan stå og få en hel perfekt plads i et hjørne på tæppet.

Et lille rundt og elegant spisebord skaber også mere plads, da det ser let ud og fylder ikke særlig meget. Et firkantet bord, skaber en begrænsning, da det ikke kan stå mange steder, uden at se rodet ud. Derfor er det runde bord utrolig praktisk og nemmere at rykke rundt.

Skab en personlig atmosfære

Foruden indretningen i københavnerlejligheden, kan malingen i lejligheden gør meget. Med den rette maling, kan det skabe en helt unik og personlig atmosfære, hvor tingene i lejligheden så vil skabe mere plads. Farver du kan indrette med, som i sig selv er svag men alligevel super kraftig, er pastelfarver. Med disse kan du indrette med utrolig flotte og enkle møbler, som skaber en hel personlig atmosfære.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *