Bedre-Bolig

Skab en romantisk indretningsstil med disse tips og tricks

Home  >>  Boligen  >>  Indretning  >>  Skab en romantisk indretningsstil med disse tips og tricks

Har du brug for at skabe en mere romantisk stemning i dit hjem? Måske til din kæreste eller til en date? Måske er det bare den stil du personligt foretrækker. Så kan du nemt og hurtigt skabe en romantisk indretning. Denne form for indretning er hyggelig varm og behagelig at bo i. Man skal vælge dæmpede, bløde farvenuancer, for at opnå den hyggelig stemning, som giver en rolig lyst til tosomhed. Du kan både vælge at gå all in, med køb af nye møbler, eller du kan vælge billige nemme metoder, som giver et smukt præg på dit hjem.

Læs videre, og lær hvordan du nemt, hurtigt og billigt, skaber en romantisk indretning.

Skab den rette belysning

Når det kommer til en romantisk stemning, betyder valg af belysning en hel del. Vælg lys, som afgiver meget blødt og varmt lys. Det er vigtigt at der ikke kommer til at være for meget lys, da det kan ødelægge en hyggelig, romantisk stemning.

Stearinlys er et must inden for den romantisk stilart. Levende lys giver en helt særlig stemning, og er god hvis du er fx på en date, og har brug for en afdæmpet, afslappende stemning i rummet. Det er også hyggeligt hvis man sidder alene, eller måske med familien og læser eller spiller spil. Dette rolige lys giver en mere afslappet stemning, frem for elektrisk lys.

Vælg rustikke materialer i dit hjem

I den romantiske indretningsstil, er rustikke materialer meget populære. Når et materiale er rustikt, har det et lidt ’gammeldags’, vintage udseende. Det er altså fx møbler med historie og med sjæl, som har et romantisk udseende, frem for splinternye, glatte, skinnende overflader.

Du kan fx vælge at sætte en gammel sættekasse op, og pynte den med en masse søde nips ting.

Forbedre dit hjem med kønne nips

En romantisk indretning er ofte præget af en masse smukke nips i hjemmet. Heraf et ur, en masse tæpper, billeder og malerier. Du kan også vælge at inddrage smukke, rustikke lysestager i dit hjem.

Lav en romantisk middag, til den du holder af

Når du har indrettet dit hjem med et romantisk præg, er det bare at invitere dem, som du holder af, ind i dit nye hjem. Du kan fx vælge at invitere en date hjem, og servere en middag til ham/hende, med en masse smukt service, og med tilhørende stearinlys. På den måde, kan du få mest muligt ud af din indretningsstil.

Du kan selvfølgelig også en invitere fx en veninde over til middag, og hygge omkring en god film med en masse stearinlys, og god snak og masser af hygge.

Forkæl også dig selv med en afslappende romantisk indretning. Du kan også vælge at lave et smukt karbad, med duftlys, rosenblade og æteriske olier. En romantisk stemning behøver ikke udelukkende at være for tosomheden, du kan også sagtens forkæle dig selv, med den rolige, behagelige og afslappende livsstil.

Skab nemt og hurtigt en romantisk indretning i dit hjem, og skab mere hygge og kærlighed.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *