Bedre-Bolig

Sikre din fremtid og din bolig

Home  >>  Boligen  >>  Sikre din fremtid og din bolig

Vil du gerne sikre din og din families sikkerhed i dit hjem, samt sikre din børns fremtid her på klodsen, så læs her hvordan du nemt kan gøre det, mest du sparer på elregningen.

Her finder du ud af, hvordan du optimerer og sikre din bolig på den bedst tænkelige måde. Guiden viser dig, hvordan du opnår en engerbesparende bolig som s samtidig sparer dig penge på opvarmning af din bolig. Dertil får du indsigt i, hvordan du bedst sikre dig mod ubudne gæster, ved at sikre din bolig via tyverisikring.

Så kan du både hjælpe din familie og verden efter denne artikel.

 

Energioptimering

Når du skal optimere dit hus, er det en god idé at starte med at energioptimere dit hus. Du kan starte med, at isolere væggene i huset. Du kan nemt selv isolere kolde ydervægge med mineralske isoleringsplader.   Fordelen ved at have isoleret din bolig er at din el- og varmeregning falder. Når din el- og varmeregning falder, sparer du penge hvert kvartal, når el-og varmeregningen kommer. Udover du sparer penge ved energioptimering af din bolig, så er af dit hus nu mere miljø rigtig og formindsker din husstands CO2-udslip.

Når væggene er renoveret, så kan du tage fat i dit næste projekt, for at energioptimere din bolig. Det næste tiltag er taget på din bolig. Mos og alger er nogle af fjenderne for dit tag, da disse to syndere er skyld i, at der kommer fugt på dit tag. Derfor er det en god idé at få en renset dit tag en gang i mellem, for at slippe for mos og alger. Det er med til at øge tagets levetid. I samme omgang er det en god idé, at få gennemgået de ødelagte tagplader og efterspænde de gode tagplader. Disse tiltag er med til, at huset holder på varmen og dermed mere energisparende.

Den næste fase er, at renovere din boligs vinduer. Renovering af vinduerne til mere energivenlige vinduer, reducerer din boligs C02-udslip, og dermed sparer du også på varmen i din bolig. Man vil normalt tro, at det er smartest at købe nye vinduer, end at restaurerer de gamle vinduer. Dog er dette ikke tilfældet, hvis du har gode gamle vinduer, som har holdt i 100 år. Hvis du renoverer disse, kan de holde i 100 nye år. Du kan enten selv renovere disse vinduer, hvis du er handy, eller også kan du få en håndværker til at renovere vinduerne. Det er dog vigtigt, at der bliver brugt gode solide materialer til renoveringen.

Lys og lamper

For at spare på lamper, og på elregningen, kan det være en stor fordel, at få mere dagslys ind i den bolig. Det kan gøres, ved at ændre på den indvendige indretning ved at kombinere høje glaspartier og lyse overflader. Hvis vinduerne og den indvendige indretning er på plads, kan det være en idé, at gøre noget ved den udvendige indretning. Dette kan gøres på mange forskellige måder, for eksempel ved at fælde et træ eller flytte et skur for at bringe mere lys ind. Bedre dagslys i dit hjem er med til, at give din bolig bedre indeklima, dette påvirker din sundhed i sidste ende.

Tyverisikring

Udover at renovere hele din bolig, så den bliver mere bæredygtig, og at du sparer penge på varmeregningen, så er det altid vigtigt, at du får tyverisikret din bolig. Det gælder uanset om du bor i et stort hus med mange værelser, eller om det er en mindre 1-værelseslejlighed. Det er vigtigt at få opsat alarmsystemer i din bolig, så din bolig ikke bliver en del af de andre 30.000, som oplever indbrud hvert år. I den forbindelse kan du finde nogle eksperter i tyverisikring lige her.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *