Bedre-Bolig

Sådan vælger du en ny seng til din bolig

Home  >>  Boligen  >>  Sådan vælger du en ny seng til din bolig

Der er ikke nogen tvivl om, at sengen nok er det vigtigste møbel, du kommer til at investere i til din bolig. Vi bruger rigtig meget tid i vores seng, og en god seng kan gøre en kæmpe forskel for dit liv.

Det hænger nemlig sådan sammen, at hvis du har en god seng, der passer godt til dig, vil du opleve at sove bedre om natten og dermed vågne op mere udhvilet om morgenen. Det betyder også, at du får en bedre dag og dermed et bedre liv på den lange bane.

 

Hvilken type seng skal du vælge?

Der findes rigtig mange forskellige typer af senge på markedet, og derfor skal du først og fremmest vælge, hvilken type passer bedst til dig som person og til dine rutiner.

Hvis du er typen, der godt kan lide at bruge meget tid i sengen på eksempelvis at læse en god bog, eller hvis du har behov for at kunne ligge med benene oppe af den ene eller anden årsag, kan en elevationsseng være en god løsning. Her vil du kunne justere sengen, som du ønsker.

Eller måske har du behov for at vælge en sovesofa, hvis du eksempelvis ikke har meget plads i dit hjem og har brug for at kunne pakke sengen væk i dagstimerne.

Læs mere her, hvis du gerne vil blive klogere på de forskellige typer af senge og finde ud af, hvor du bedst kan købe din næste seng.

 

Hvor blød skal madrassen være?

Det er forskelligt fra person til person, hvor blød eller hård man ønsker at ens madras skal være. Det kan godt være problematisk for par, der har meget forskellige præferencer, men heldigvis er det muligt at få en madras, der kan være sammensat af en blød og hård madras, så alle er glade.

Hvis du ikke er sikker på, hvor blød eller hård du foretrækker en madras, kan du prøve at tænke over, hvor blød din nuværende seng er. Du kan også tænke over, om du ofte ønsker, at den seng du sover i var blødere eller hårdere. Det kan give dig et godt praj.

 

Prøv sengene i virkeligheden

Hvis du er på helt bar bund, kan du altid tage forbi en forhandler for at prøve de forskellige senge, de tilbyder. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være svært at mærke, hvilken seng ville være bedst, hvis du blot kommer og prøver dem hurtigt.

Det er altid nemmere at vurdere, om din seng er god til dig, når du har sovet i den i længere tid. Med mange af de online forhandlere får du mulighed for at returnere sengen, hvis den ikke er noget for dig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *