Bedre-Bolig

Sådan opdaterer du dit køkken

Home  >>  Boligen  >>  Sådan opdaterer du dit køkken

Er dit køkken blevet lidt træt og trist at kigge på og er det ved at være tid til at udskifte dine hårde hvidevare, for de er efterhånden ved at være lidt slidte i det. Har du ikke det store budget til at renovere dit køkken for, giver vi dig her løsningen på hvordan du kan få nyt køkken uden et stort budget.

Frisk dine skabe op

En måde hvor du kan give dit køkken et nyt liv er at forny skabene og skufferne. Hvis du gerne vil spare penge og dine skabe egentlig ikke er så dårlige, men de kunne godt lige bruge en opdatering. Så kan du finde penslen frem og begynde at male dine køkkenmøbler. Husk det er nogle gange en god ide lige at slibe skabene ned inden du går i gang med at male dem, det giver malingen en bedre mulighed for at hænge fast og giver en rigtig god finish. Det er en rigtig god ide at bruge en slibesvamp, for der rengøre du møblerne, samtidig med at du sliber dem ned og så er de klar til at blive malet. Brug en primer før du begynder at male, da det får malingen til at hænge bedre fast. Når primeren er tør, skal du i gang med at male. Ved du hvilken farve du skal bruge? Mange livsstilsmagasiner giver deres bud på hvad det er der trender lige nu og som kan give dig inspiration til hvad der kan passe til dit køkken, det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan at dit køkken skal komme til at se ud. Har du mange mørke møbler i resten af dit hjem, kan du male køkkenmøblerne i en mørk farve så det skaber en sammenhæng med resten af dit hjem.

Mal og giv nyt liv

Ud over at male dine køkkenskabe og skuffer, kan du også tænke på at male væggene og måske gulvet, hvis du vil give dit køkken den helt store tur, nu du er i gang med at male. Er dit køkken hvidt og lidt trist kan du sagtens give væggene en farve. Måske en petroleumsfarve vil passe ind i dit køkken, det er også her kun dig der sætter begrænsningerne, da det er dig der skal leve med det.  Du kan f.eks. bruge din yndlings farve til væggene, hvis du har en favoritfarve. Når du har malet det hele og det har fået lov til at tørre, kan du sætte nogle nye håndtag på dine skabslåger, dette er også med til at skabe nyt liv og du kan sætte dit eget præg på køkkenet.

Nye hårde hvidevare

Er der stadig lidt plads i budgettet, kan du passende tage et kig på dine hårde hvidevare, for der er sikkert noget af det der godt kunne trænge til at blive fornyet. Måske tager det meget længere tid for din kage at blive bagt igennem, end det gjorde førhen eller du kan se at dit køleskab skal bruge meget mere tid på at køle det hele af. Dit komfurs knapper kan du ikke længere se tallene på, fordi det er så slidt at du bare ved hvor at tallene sidder, fordi det sidder på rygraden.  Hos Køkken24 kan du finde et udvalg af hårde hvidevare som passer lige ind i dit nye køkken og som kan være med til at give dit køkken et nyt liv.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *