Bedre-Bolig

Sådan klargør du huset til et salg

Home  >>  Økonomi  >>  Sådan klargør du huset til et salg

Inden man sætter sit hus til salg, kan det øge værdien af boligen betragteligt, hvis man sætter sit hus i ordenlig stand. En flot bolig bliver solgt dyrere end en, der ikke er blevet vedligeholdt samt klargjort op til salget. Det er en god måde at tiltrække interesserede købere, når de kigger på flere huse i nærområdet, da et mere tiltalende hus samt bedre billeder, er bedre end de andre huse. Vi har samlet en liste over de bedste tips til klargøring af sit hus.

Mal

Selvom det kan være trættende, at male hele sit hus inden et salg, er det en god investering. Boligen ser mere ny ud, og fremstår meget lysere, indbydende og mere rummelig. Det kan evt. gøres et år før salget, så i selv får glæde af de nymalede vægge.

Øg sikkerheden

Sikkerhed er noget enhver boligkøber elsker. Selvom huset er placeret i et trygt og roligt kvarter, kan der sagtens komme indbrud. Boligalarmer.dk er en dansk webshop, hvor du kan købe alt fra videovervågning til røgalarmer. Øg boligens værdi ved at gøre den ekstra sikker. Pengene er godt givet ud!

Ryd ordenligt op

Inden fremvisningen finder sted, skal i rydde ordenligt op i hele boligen samt haven. Det er vigtigt det ikke flyder med tøj på værelserne og haveredskaber i haven.

Find en god boligadvokat

Inden man sætter sit hus til salg, skal man finde en god boligadvokat til at lave de juridiske dokumenter ved et hus salg. Du kan finde en her.

Husdyr

Fjern alle spor af husdyr. Du ved ikke om de potentielle købere har husdyr, eller slet ikke kan lide dyr. Gem alt legetøjet, skåle og hår væk.

Tag professionelle billeder

Det kan være hurtige penge at spare, hvis man selv tager sine billeder af boligen, men det går simpelthen ikke. Ofre de penge på en fotograf, så i får nogle ordentlige billeder af jeres bolig, så den ser præsentabel og indbydende ud på billederne. Det er med til at tiltrække de rette købere, så i får solgt boligen hurtigt.

Fjern alle tæpper

Tæpper er yt. De er grimme og fylder meget i rummet. De kan hurtigt tage fokus fra de gode ting, hvis de har kraftige farver. Det bedste er at skille sig af med sine tæpper.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *