Bedre-Bolig

Sådan kan du give din bolig mere kant og karakter

Home  >>  Boligen  >>  Indretning  >>  Sådan kan du give din bolig mere kant og karakter

Det er så nemt at falde ind i de samme mønstre, som alle andre, når det kommer til at indrette sin bolig. Faktisk er det langt de færreste, der har mod på at prøve noget nyt og anderledes af, når det kommer til indretning. Der er meget fokus på at købe de samme ting og møbler som alle andre, og det er noget af det, der er med til at fjerne al personligheden fra din bolig.

Når du skal indrette dit hjem, er det vigtigt, at det afspejler hvem du er som menneske. For rigtig mange er hjemmet jo noget meget personligt, og det er her, vi bruger en masse tid og hvor vi gerne skulle kunne føle os hjemme. Derfor er det vigtigt, at du også kigger indad og finder din helt egen stil, der kan skinne igennem med den måde, du indretter på.

 

Det betyder blandt andet, at du skal finde ud af, hvem du er som menneske. Det er nemlig ikke nødvendigvis det, du afspejler i dit hjem. Hvis du er en person med lidt markante holdninger og med lidt ekstra kant, så er det også en god idé, at dit hjem afspejler det.

 

Sådan kan du bo mere råt og moderne

 

Det er altid en god idé at prøve at nytænke sin måde at bo på. Den rå stil er uden tvivl et hit hos rigtig mange, der gerne vil afspejle, at de ikke passer ind i den traditionelle måde at bo på. Der er mange forskellige måder, du kan få et mere råt hjem på. Du kan blandt andet prøve at kigge på de flotte tøjstativer lavet af rør hos Raw58.dk – her er det virkelig tale om en rå og moderne stil, der vil pifte de fleste hjem ekstra meget op.

 

Derudover kan du prøve kræfter af med at male en væg i en anderledes farve. Rigtig mange har helt hvide vægge derhjemme, og det giver også et meget fint og rent udtryk. Men hvis du gerne vil være mere rå, er det en spændende udfordring at male en væg derhjemme en helt anderledes farve. Det kan blandt andet være en farve, som du er særligt glad for, og som derfor fortæller noget helt specifikt om dig som person.

 

Sørg også for at pynte dit hjem med en masse gode minder og malerier/billeder, der fortæller noget om dig og din personlighed. Du kan blandt andet forsøge at få printet nogle af dine yndlingsbilleder på en måde, der passer godt ind i dit hjem. Du kan blandt andet få trykt et af dine egne billeder på en metalplade, for at holde hele dit hjem i den samme rå stil.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *