Bedre-Bolig

Sådan finder du de perfekte boligløsninger

Home  >>  Boligen  >>  Sådan finder du de perfekte boligløsninger

Når du har købt dit drømmehjem eller har besluttet dig for den store husrenovering, dukker der mange ting op, der skal tages stilling til. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du får et overblik over de store drømme og ikke mindst hvordan du kommer i mål med projekterne.

Noter dine drømme og lav grundig research

Drømmene kan hurtigt få ben at løbe på, så snart en “bolig brainstorm” går i gang. Det ene ønske tager det andet og pludseligt står man med en idé om, at både køkken, gulv og en hyggelig terrasse skal laves. Det er derfor en god idé at skrive alle tanker og idéer ned. Alle ønsker selvfølgelig den bedste service-eller produkt for færrest penge. Derfor er det vigtigt med en grundig research, for at finde den bedste løsning til lige netop din boligsituation. Et godt tip er at søge efter håndværkere og indretning lidt uortodokst! Normalt er søgeresultaterne du støder på de allermest populære og som oftest kan de derfor også være de mest dyre. Det er dog muligt at finde alt fra designermøbler og gardiner til gulv-og isoleringsservice samlet på en online katalog-side som Min-Virksomhed. Her er det muligt nemt at sammenligne beskrivelser for relevante forretninger og der er altid udførlige beskrivelser og kontaktinformation. Klik her for hurtigt at begynde søgningen på de ideelle virksomheder til lige netop dit projekt.

Vær realistisk med din tid og økonomi

En af de største udfordringer ved boligrenovering er uden undtagelse de store idéer. Man kan dog blive overrasket over, hvor meget det egentligt koster for materialer samt håndværkernes tid og evner. Det er derfor vigtigt at være realistisk med, hvor mget du har til at indrette og renovere for. En måde der ofte kan slå nogle penge af regningen, er ved noget godt gammeldags gør-det-selv. Kan du tage en dag ud af kalenderen for selv at rive køkkenet ned eller køre det gamle gulv på lossepladsen? Så er det altid den bedste idé for pengepungen. Et andet tip er, at du ikke skal starte på flere projekter end du kan afslutte. Alle har oplevet skrækscenariet at have startet en god håndfuld projekter og pga. manglende materialer, tid eller noget helt tredje, står man tilbage 3 måneder efter opstart med en forfærdlig hjemmebyggeplads!

Så inden du går i gang med at fuldende dine boligdrømme, så husk:

  1. Lav grundig research og vær ikke bleg for at finde firmaer uden for de gængse søgemaskiner
  2. Vurder hvad der reelt er råd til og overvej, om du kan lave noget af arbejdet selv
  3. Gab ikke over mere, end du er sikker på, at kunne færdiggøre

Rigtig god fornøjelse!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *