Bedre-Bolig

Sådan finder du bolig I byen

Home  >>  Boligen  >>  Sådan finder du bolig I byen

Hvis du går og drømmer om en bolig i byen, så skal du forberede dig på kamp til stregen. Der er nemlig helt enormt stor rift om boligerne i storbyerne. Og alle kneb gælder når, der skal findes en ny bolig. Og hvis du ikke har forældre der, lige har 2-3 mio. i overskud så må du nok også gå på kompromis med dine drømme.

Netværk

Med fare for at blive overset i mængden, af ’jeg mangler en bolig i København-opdateringer’. Så er dit netværk en af dine bedste chancer, for at finde tag over hovedet. Og hvis du er ung og studerende, er chancen for at det lige præcis er dine venner der har boligen måske ikke så stor. Men hvis den kommer ud til dine forældres netværk, kan det være der er invester, rigmand, eller bare en der står med en lejlighed til overs større. Og det er ikke nogen hemmelighed, at de private udlejere er utroligt svære at komme i kontakt med. Derfor er det også ’kender en, som kender en’ metoden der her er dit bedste skud. Også skal du sørge for at overtale, din onkels gamle skolekammerat om at det er dig og ikke en af de 740 på ventelisten der skal have lejligheden.

Forstaden

Det siger sig selv at det er noget billigere at bo i forstaden, fremfor indre by. Derfor er det også en rigtig god mulighed, for at lave en god investering. For hvis du kan investere i en bolig lidt ude for København, har du mulighed for at gøre en rigtig god handel. Og eftersom at der er så meget boligmangel i København, rykker grænserne sig også hele tiden længere ud. Så hvis det er en lejebolig du er på udkig efter, så er huslejen markant lavere hvis du rykker lidt ud. Det samme er efterspøgselen, så din chancer for rent faktisk at få en bolig er større. Også hvis du ønsker at købe en bolig, men ikke lige har 3 mio. til en 2-værelses på 42 kvm. Er det er en rigtig god mulighed at rykke lidt ud.

Nybyggeri

Den store mangel på bolig i storbyerne, betyder samtidig at mange ser en fidus i at bygge lidt flere boliger. Og for at kunne sikre sig at boligerne, bliver mest muligt attraktive bliver rumfordelingen god. Hvis du kigger på hjemmesiden proticagroup.com, kan du se forskellige mulighed for at investere i nybyggerier. Og de nybyggerier der ikke bliver solgt, bliver brugt til udlejning. Så her handler det om at samle et par venner, også finde en lejlighed med en god rumfordeling så i har både stue og egne værelser.

Bo med en ven

Hvis du har en ven, der har været så heldig at hans forældre købte en fed lejlighed til ham da markedet var allerbedst. Så tag fat i ham, og spørg om du ikke kan leje et værelse hos ham. Du kan jo tilbyde at stå for rengøringen, lappe hans cykel resten af året. Eller andre små ting der gør at han ikke kan sige nej til dig. Du kan også lave en aftale om, at det ikke er permanent. Det er blot en god måde at få mere tid, til at finde den helt rette bolig for dig selv også.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *