Bedre-Bolig

Sådan får du din terrasse og have klar til sommer

Home  >>  Boligen  >>  Sådan får du din terrasse og have klar til sommer

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og haven og terrassen kan nu engang benyttes til sit fulde potentiale. Hvad enten det er familien eller vennerne, der inviteres til grill-aften, eller du bare foretrækker at holde det ved lige for dig selv, så er det måske tid til, at overveje hvordan du forbereder dig bedst.

En terrasse kan være en af de største fodele ved at have et hus, men det kan også blive en uoverskuelig opgave, hvis ikke man ved, hvordan man vedligeholder den. Det samme kan siges om græsplænen. Der er få ting, som en husejer sætter mere pris på, end en ny friseret græsplæne men hvis ikke man har værktøjet til det, så er det pludselig til unødigt besvær.

For at hjælpe dig i denne situation, er vi kommet med vores bud på, hvordan du på bedst mulig måde, kan vedligeholde din terrasse og have, med mindst muligt stress.

Højtryksrensere fjerner skidtet fra din terrasse

Du kender garanteret problemet. Din terrasse er blevet beskidt hen over vinteren, og du kan ikke umiddelbart få det fjernet med almindelige midler.

Her kommer en højtryksrenser ind i billedet. En højtryksmaskine er en sublim hjælp til, at fjerne skidt og snavs fra din terrasse – men virker også godt på havemøbler, som også har brug for en tur. En højtryksrenser benytter sig af vand under pres, som bliver presset ud af maskinen ved så højt tryk, at den kan fjerne næsten hvad som helst.

Dette gør rengøring af en terrasse utrolig let og ubesværlig – og kan bruges til mange udendørs formål, hvor du ønsker at fjerne lag af snavs og skidt.

Hold din græsplæne ved lige

Nu hvor solen begynder at kigge frem igen – og forhåbentlig fortsætter med det – så betyder det også, at din græsplæne igen skal holdes nede, for ikke at vokse ud af kontrol. Der findes mange forskellige typer maskiner til dette formål, og det er bliver ofte afgjort af ens temperament, hvad man har lyst til at bruge.

Med en elektriskplæneklipper slipper man for bøvlet med ledninger, og kan fokusere på at få slået græsset i stedet. Med den rigtige plæneklipper handler det om, at det ikke er dig, men maskinen der klarer arbejdet.

Hvis du er på jagt efter en effektiv plæneklipper, kan du med fordel kigge på maskinerne fra Makita som forhandles af Dorch & Danola. Her får du et stort udvalg af Makita værktøj, og har frit valg hvad enten du ønsker en elektrisk-, batteridreven eller benzin plæneklipper.

Makita

Værtøj og maskiner fra Makita er perfekt til den ambitiøse have mand, eller til industribrug. De specialiserer sig i batteridrevent værktøj, hvilket resulterer i en imponerende produktlinje. Det forhandles af Dorch & Danola, som også har eget serviceværksted til reparation af deres produkter.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *