Bedre-Bolig

Overvej om konfirmationsgaven skal gå til lejligheden

Home  >>  Boligen  >>  Overvej om konfirmationsgaven skal gå til lejligheden

Det kan være enhver forælder mareridt: at barnet snart skal flytte ud! Men de skal bare konfirmeres, derfor er de slet ikke nået til den alder endnu. De er slet ikke gamle nok til at finde deres eget hjem. Stå på deres egne ben. Men på et tidspunkt skal de gøre det. På et tidspunkt skal de have deres egen lejlighed. Så hvis du har en dreng, som skal konfirmeres, måske skal han have noget til sin fremtidige lejlighed?

Skal det gå til den praktiske?

Når det kommer til konfirmationsgaver til ham, så skal man kende personen, for at kunne give dem en god gave. Dette gælder også, når man gerne vil give noget til sin fremtidige lejlighed. Ellers rammer du ikke noget han kan bruge. Så hvis nu han er en gamer, så har han brug for noget gaming udstyr. Eller noget mere praktisk, som han kan bruge til at game. Som for eksempel noget at sidde på. Noget som ikke ødelægger hans ryg og ben, hvis han sidder på den i for lang tid. For eksempel, hvis han er en PC-gamer, så skal han nok bruge en kontorstol, eller en gaming stol. Disse passer på din ryg, når du sidder der i flere timer ad gangen. Eller spiller han konsol, så har han nok hellere brug for en sofa.

Eller måske går han mere op i mode og designer ting? Så skal han hellere have fat i en smart og pæn sofa. Eller måske nogle gode spisestole, som er pæne. Hvis han skal have mulighed for at have gæster ovre, så skal han jo have mange. Det kan blive dyrt. Derfor kan han have brug for nogle af dem igennem konfirmationsgaver!

Skal det se lidt eventyrlysten ud?

Eller måske er din konfirmand meget mere interesseret i at komme ud og rejse. Måske er de slet ikke så interesseret i at bo i deres lejlighed. Men det skal man jo også kunne se på lejligheden. Hvis man er glad for omverdenen og andre kulturer rundt omkring i verdenen, hvorfor så ikke lade sin lejlighed vise det. Hvorfor ikke få dekorationer fra rundt omkring i verdenen? Mest af alt fordi det er dyrt. Når man flytter hjemmefra første gang, har man sikkert ikke så mange penge. Derfor kan du hjælpe din konfirmand på denne måde. Køb dem noget fra et varmt eller koldt land!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.