Bedre-Bolig

Opgrader boligen og spar penge

Home  >>  Boligen  >>  Opgrader boligen og spar penge

Hvert år mister mange danskere penge på dårlig isolering og dryppende vandhaner. De penge kunne blive brugt til meget andet, som sikkert er sjovere. Men hvis man investerer lidt tid og penge i det, kan man hurtigt tjene dem hjem igen. Og når man alligevel er i gang med at spare penge, kan man lige så godt gøre hjemmet mere sikkert.

Få et grønnere hjem

En af de helt store syndere i energisvind, er vinduer. Gamle huse har ofte vinduer, der består af en enkelt rude, hvilket ikke er isolerende. Hvis man derimod har to eller flere ruder i vinduet, holder det varmen inde. Derudover skal der selvfølgelig isoleres godt rundt om karmene. Det gælder også dørene og taget, som også kan være en at synderne.

Derudover skal man vænne sig til at tage en tykkere trøje på, end at skrue op for termostaten. Folk har en dårlig vane med at gå rundt i lidt tøj derhjemme, for så at skrue op for varmen. Det spilder masser at penge i strøm, og er ikke særlig godt for klimaet.

Hvis du hellere vil starte i det små, kan du gennemgå alle dine elektriske apparater. Mange gamle apparater bruger alt for meget strøm. Derudover kan du overveje, om du altid skal tørre hår med en hårtørrer, eller om du kan lade det lufttørre.

Ydermere kan du overveje, om dit TV og din computer altid skal stå i dvale, eller om du kan slukke dem helt, ved at hive strømstikket ud af væggen. Det sparer også penge hen over tid.

Gør dit hjem mere sikkert

Når du gennemgår din bolig, kan det være du kommer til at finde nogle ting, der ikke er helt så sikre, som de burde være. Det kan være, der er en ledning, der er dårligt isoleret, som kan udgøre en brandfare. Det er derfor en god idé at få en elektriker til at tjekke huset igennem en gang imellem, for at du sikrer dig, at alt er i skønneste orden.

Og nu du er i gang, er det en god idé at anskaffe sig en brandalarm, eller sikre sig at den du har rent faktisk virker. Mange danskere har brandalarmer hængene, der er løbet tør for batteri eller ikke virker af andre årsager, og det kan være rigtig farligt.

Derudover er en tyverialarm også en måde at sikre boligen på. Boligen gemmer på en masse værdigenstande, som man selvfølgelig ikke har lyst til at miste. Men med et abonnement på en tyverialarm, kan du føle dig mere sikker, når du er udenfor hjemmet. Her kan det også være en god idé at overveje at skifte lås. Mange låse er nemme at bryde op, men der er blevet udviklet låse, der både tager længere tid men også generelt er sværere at få op. Så har du brug for en ny lås? Se mulighederne her og få et godt tilbud.

Som man siger; Mange bække små. Start et sted og spar penge efterhånden. Klimaet vil også takke dig for det.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *