Bedre-Bolig

Kaffen kan sige meget om, hvem du er som person

Home  >>  Tips & tricks  >>  Kaffen kan sige meget om, hvem du er som person

I Danmark findes der ikke mange, som ikke drikker kaffe. Faktisk drikker vi tilsammen ca. 20 millioner kopper kaffe om dagen, hvilket svarer til, at hver indbygger drikker fire kopper kaffe om dagen. Faktisk kan man sige meget om en personlighed, ud fra hvilken kaffe der drikkes.

Vis hvem du er med dit kaffevalg

Det er blevet undersøgt, at din foretrukne kaffedrik siger meget om din personlighed. Hvis du drikker din kaffe sort, viser det, at du ofte er mere effektiv, i de ting du gør, end de personer som drikker kaffe med mælk. De kan nemlig antages at ødsle tiden bort.

Ofte vil det være håndværkere, der drikker sort kaffe, da det skal gå stærkt og de skal have deres koffein hurtigt. Hvorimod de fleste piger drikker Cafe latte, for at virke mere trendy. Latten er noget af det mest populære at vælge, nok fordi det lyder smart og lækkert at sige. Samtidig ses det, at de som drikker kaffe med mandelmælk, foruden at være laktose intolerante, ofte er bloggere eller nogle som gerne vil vise, de er lidt bedre end gennemsnittet.

Her kommer forskellene på Cafe Latte og Cappuccino

Langt de fleste har svært ved at vælge mellem Cafe latte og Cappuccino, og det er faktisk langt fra de fleste, som egentlig ved, hvad forskellen på de to er. Men der er en forskel.

Både Cappuccino og Cafe latte består af espressoshot og mælk. Nogle vil mene, at forskellen er, hvornår man hælder mælken i, om det er først eller til sidst. Her mener de, at hvis mælken hældes i først og kaffen sidst, så er det en Cappuccino, hvor det omvendte er Cafe Latte.

Men faktisk kan man forklare forskellen rimelig nemt. En Cafe Latte består af 1/3 kaffe og 2/3 varm mælk. Meget lidt mælkeskum kan kommes på toppen. Hvorimod en Cappuccino består af 1/3 kaffe, 1/3 varm mælk og 1/3 mælkeskum. Ofte kommer der lidt chokoladegrums på toppen for at gøre den ekstra lækker.

Typen der drikker Frappé / Frappuccino

Frappé er en iskaffe, hvor espresso er blandet sammen med mælk, isterninger og sirup eller brun farin. Ofte kommer man flødeskum på toppen og drysser med krymmel. Typen der drikker denne drik, er ofte den, som normalt ikke er så glad for kaffe, og som samtidig gerne vil være lidt chik og raffineret. Denne drik ses også blandt flere bloggere og influencers. Ofte er det også typen, der går i den nyeste mode fra online-mode.dk og som elsker at vise sig frem, der drikke denne drik.

Køb de rigtige bønner, så du får den bedste kaffe

Om du kan lide den ene eller anden slags kaffe, bliver kaffen kun god, hvis du har de rigtige kaffebønner til din smag. Hos Holybean, kan du finde utrolig gode kaffebønner til lækker kvalitet og som samtidig er bæredygtig. Her bliver din smagsoplevelse udfordret, da kaffen vil ændre din ide om, hvordan en rigtig god kop kaffe skal smage.

Drik kaffen det rigtige sted

For at få den bedste kaffe smagsoplevelse, kræver det faktisk, du drikker den et rigtigt sted. Dine omgivelser, gør nemlig meget for din oplevelse af kaffen. Drik den et sted du elsker, så får du mest ud af den. Alle vores sanser spiller nemlig ind, når vi spiser og drikker.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *