Bedre-Bolig

Hjemmekontorer har aldrig være mere populære

Home  >>  Boligen  >>  Hjemmekontorer har aldrig være mere populære

Der er mange, der har et hjemmekontor. Der er også mange stort set aldrig har brugt dem. I hvert fald indtil covid-19 ramte, og mange blev sendt på hjemmearbejde. Dem der havde et hjemmekontor fik pludselig rent faktisk brug for dem, og dem der ikke har et hjemmekontor misunder dem, der har det. Skal man arbejde hjemmefra i længere perioder, er der nok ikke nogen tvivl om, at de fleste vil foretrække at have et hjemmekontor fremfor at skulle sidde ved spisebordet eller i køkkenet og arbejde.

Der er derfor nok også mange, der går med tankerne om at lave et hjemmekontor, hvis de skulle have et ekstra værelse, de ikke lige ved, hvad de skal bruge til. Der er ingen der ved hvad fremtiden bringer, men der er en stor sandsynlighed for, at den for mange vil give flere hjemmearbejdsdage og måske endda mere eller mindre permanente hjemmearbejdsplader.

Har man en permanent hjemmearbejdsplads, vil den virksomhed man arbejder for i de fleste tilfælde være med til at betale, det det koster at establere en sådan, da dette bliver ens nye fysiske arbejdsplads. Hvis man kun kommer til at have enkelte dage hjemme, kan det være en større kamp at få virksomheden til at betale. De “gode” vil, mens andre måske vil kæmpe mere for at holde omkostningerne nede.

Sådan indretter du et hjemmekontor

Det behøver dog faktisk heller ikke koste en formue for dig, at etablere et hjemmekontor, og det gode ved det vil i såfald være, at det er dit til evig eje.

Udover dit computerudstyr, er der dybest set to ting, som du skal have styr på. Du skal have en god kontorstol (kan købes her) og du skal have et godt skrivebord, og meget gerne et der kan hæves og sænkes. Hvis du har disse to ting på plads, så er du allerede nået meget langt. Derudover er det essentielt at du har en skærm, der kan indstilles i højden, så du ikke belaster nakke og ryg.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *