Bedre-Bolig

Gode råd til et stærkt parforhold

Home  >>  Tips & tricks  >>  Gode råd til et stærkt parforhold

Det kræver en masse konstruktiv kommunikation og dermed en masse arbejde, at opnå en stærkt parforhold. Det er de færreste som hopper ind i et parforhold, hvor alt er perfekt og en dans på roser. Et parforhold handler i høj grad om kompromiser, og forståelse for hinandens forskelligheder. Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du kan holde fast i kærligheden, også når hverdagen indtræffer.

 

Kommunikation

Det er i et parforhold vigtigt at kommunikere med hinanden og sørge for hele tiden at være opmærksomme på hinanden. Det er vigtigt at spørge ind til hinanden og ikke mindst stille hinanden en masse spørgsmål, så man ikke går hen og mister interessen for hinanden og går hen og bliver fremmede for hinanden.

Det behøves ikke være spørgsmål som lægger op til lange og seriøse dialoger, det kan blot være at spørge ind til din partners dag, og spørge ind til hvorfor, at det har været en god eller skidt dag. På den måde viser du interesse, og I vil ikke i længden gå hen og miste forbindelsen til hinanden. Sørg derfor for at opretholde et vist niveau af nysgerrighed for hinanden i parforholdet.

 

Forståelse

Ikke altid vil din partners reaktioner på givne situationer være forståelig for dig. Vi mennesker agerer vidt forskelligt på problemstillinger og situationer, for nogle kan visse situationer være enormt grænseoverskridende, hvor andre vil komme igennem disse situationer uden at blinke med øjnene.

I et parforhold er det vigtigt at give hinanden plads, og sørge for at anerkende hinandens forskellige måder at håndtere situationer på. Der intet som kan styrke et parforhold, som når vi anerkender hinanden, i stedet for blot at ryste på hovedet af hinanden. Det er ikke konstruktivt.

 

Sammenlign ikke med andres parforhold

Alle parforhold er unikke, hvorfor det på ingen måde gavner hverken dig eller dit parforhold at sammenligne dit parforhold med andres. Hvis du er utilfreds med visse dele af dit parforhold, så sørg for at løse problemet på en konstruktiv måde. Det gavner ingen, at du går og pisker en stemning op i dit hoved, som kommer til udtryk ved stikbemærkninger til din partner. Det løser intet. Sørg derfor for at kommunikere dine behov for din partner.

 

Giv hinanden sjove gaver

Det er ikke nødvendigt altid at give hinanden dyre gaver, for at udtrykke din påskønnelse af din partner. Derudover er det ikke kun ved særlige lejligheder, at du kan give din partner en lille gave, for at glæde din partner. Forventningerne til gaver modtaget ved ingen særlige lejligheder, er lig nul, fordi din partner ikke havde set gaven komme. Du kan eksempelvis give din partner en dick bigger gave, som kan øge intimiteten i jeres parforhold.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *