Bedre-Bolig

Giv boligen mere liv med fine billeder til væggen

Home  >>  Tips & tricks  >>  Giv boligen mere liv med fine billeder til væggen

Indretning er en kunst, og det er ikke altid lige let at finde en metode, som lader dig være personlig samtidig med, at du er stilet.

Billeder til væggen har i et stykke tid været en måde, hvorpå du kan tilføje personlighed til dit hjem, uden at det bliver overvældende for dem, som kommer forbi.

Men hvad er det lige for nogle kategorier, som du kan finde? Og hvorfor skal du vælge den ene frem for den anden? Det er ikke lette spørgsmål, men du kan få nogle bud på et svar nedenfor!

Billeder med tekst og citater

Plakater og billeder med tekst har i lang tid været set overalt i interiørverdenen – både hos butikker og såvel som i de private hjem.

Billeder med tekst kommer ofte i meget simple farver, sort, hvid og grå er her populære, mens der er forskellige slagsskrifttyper. Tit er det en skrifttype, som ser personlig og næsten håndskrevet ud.

Hvis du vælger billeder til væggen med tekst på, så er der flere fordele her. Det er nemt at komme med et budskab, hvad end det handler om afslapning eller din yndlings TV-serie, fordi man bare skal læse sig frem til det.

Derudover er de meget simple og kan tit indgå overalt i hjemmet. I køkkenet er det populært med tekster om mad, mens stuen altid har godt af et citat eller to om afslapning.

Billeder med alt fra naturen

Naturbilleder er altid rigtigt smukke. Hvad end der er blevet taget et billede af en smuk skov eller et frygtindgydende dyr, så kan de virkeligt tilføje noget til hjemmet.

Mange af disse billeder til væggen med dyr på dem har en tendens til at give en form for dynamik. Løver, tigere eller aber er alle dyr, som vi ikke ser tit. Billeder af disse er ofte simple, gerne bare med dyrets hoved i en flot redigeret stil. Det får ofte gæster til at kigge sig over skulderen en ekstra gang.

Men det kan jo også være plakater med billeder af selve naturmiljøet. Skove, savanner og arktis er populære her. Disse kommer tit i mange forskellige farver, som altså virkelig giver sjæl til en væg.

Med sådanne billeder skal de passe ind i stilen i resten af boligen, så farverne altid komplimenterer hinanden.

Find dine nye billeder på denne hjemmeside.

Billeder, der viser lidt, men siger meget

Minimalistiske billeder til væggen er noget, som mange kender. Motivet er tit én blomst, én fjer eller en enkelt gren. På disse billeder er farverne gerne simple, ofte monotone, for at fremhæve motivet og ikke farverne.

Og motivet bliver faktisk fremhævet! I mange hjem vil sådanne billeder danne rammen for, hvor man sidder eller samler sig.

Et stort motiv er nemlig noget, der fanger vores øjne, og som vi har lyst til at se mere på. Disse minimalistiske billeder er altså perfekte til dig, som gerne vil have noget, som springer i øjnene ud af væggen, og som drager en gæst!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *