Bedre-Bolig

Gadgets i den moderne bolig

Home  >>  Boligen  >>  Gadgets i den moderne bolig

Danskerne får flere og flere gadgets i hjemmet, i takt med at teknologien skrider frem. Det er ikke unormalt at se flere apparater i gang på samme tid, så som fjernsyn, højtalere og sågar en robotstøvsuger og meget mere. Alt sammen styret fra en lille enhed der kan være i lommen, nemlig en smartphone. Dog kræver det den rette smartphone, som har de rigtige specifikationer til at kunne styre alle disse enheder på samme tid.

Godt wi-fi

For at dine enheder kan konfigurere, er det nødvendigt at have forbindelse. Når man er i hjemmet, er wi-fi den mest foretrukne konnekter da, den automatisk logger på og ikke kræver yderligere datakroner at bruge. For at alle dine enheder skal integrere med hinanden er det vigtigt at wi-fi’en er hurtig og har gode forbindelser. Det trækker nemlig meget at have flere enheder aktive på samme tid, og for at systemet ikke skal ”lagge” altså blive langsomt, er det nødvendigt at have god og hurtig internetforbindelse.

Bluetooth

Det er ikke alle enheder der accepterer knofigurering med wi-fi, men frygt ej, det er der en løsning på. Har man ikke mulighed for at konfigurere med wi-fi, er bluetooth et rigtig godt alternativ. Stort set alle smartphones har adgang til bluetooth i dag, og det er muligt at oprette forbindelse til næsten alle enheder via dette gratis ”mobilnetværk”.

Der findes flere versioner af bluetooth og for at få den bedste oplevelse, anbefaler jeg at man bruger en smartphone der har bluetooth 5.0, da det er en opdateret version end dens forgænger. Ændringerne i 5.0 er hurtigere forbindelse samt at distancen fra enheden til smartphonen nu er fordoblet.

God processor

For at din smartphone kan interagere med alle enheder på samme tid, er det vigtigt at den har en stærk processor. Processoren er nemlig telefonens bærevne og bliver den overbelastet vil man opleve at systemerne hakker eller i værste tilfælde kobler helt fra, de fleste telefoner har i dag en stærk processor, og er lavet til at kunne konnekte med andre enheder på samme tid. Nogle er dog bedre end andre. Er du i tvivl om hvilken smartphone der lever op til kravene for at kunne interagere med flere enheder på samme tid, kan du læse denne; test af de 5 bedste på markedet – skrevet af bo magasinet.

Gør hverdagen nemmere

Det er ikke bare elektroniske enheder som vi kender dem i dag der kan styres fra din smartphone. Med de rigtige apps og tjenester kan du gøre din hverdag nemmere og styre alt fra at tænde lyset om morgenen, rulle gardinerne for, og at begynde på at brygge din morgenkaffe.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *