Bedre-Bolig

Fyld snackskabet op for billige penge

Home  >>  Boligen  >>  Fyld snackskabet op for billige penge

Generelt bliver der brugt mange penge på at handle ind, både i form af mad, drikkevarer, slik og snacks. Ude i supermarkederne kan man hurtigt blive ramt af spontane tanker, når man står foran bestemte varer. Her får du tips til, hvordan du kan fylde dit lager op af sodavand, slik, øl og vin og spare mange penge.

Ryd op

Først og fremmest gælder det om at rydde op i skuffer, skabe og depoter. Der kan hurtigt bygge sig en stor beholdning af diverse drikkevarer, alkoholiske drikker, madvarer og frostvarer, som er langt over holdbarhedsdatoen, og som du aldrig får indtaget.

Ved at rydde op for du også et overblik, hvad du ikke skal købe ind en anden gang. Hvis det pågældende produkt virkelig havde appelleret til dig, var det nok ikke havnet bagerst i skabet eller nederst i skuffen eller helt nede i kælderen, så havde du nok spist eller drukket det ret hurtigt.

Hvis du har et skur eller en garage, er det også vigtigt at gå derud og kigge ordentligt efter. Ofte bliver drikkevarer som sodavand, øl og ciders placeret derude, og derfor bliver de hurtigere glemt. Når du har ryddet op, har du plads til at få fyldt dit lager op igen, men denne gang skal du gøre det med større omhu.

Hvad har du behov for?

Inden du tager på indkøb, skal du tænke over, hvad du lige har smidt ud. På den måde kan du se, hvad du ikke skal købe igen ud fra, hvad du havde tilbage, og hvad som overskred udløbsdatoen.

Ofte kan man blive fristet af tilbud på varer, som man måske ikke lige havde tænkt sig at købe. Det kender vi alle vel, at når nu det koster så lidt, kan man lige så godt købe det. Men det er spild af penge, hvis der er ingen, der gider at spise eller drikke det, og det kan på sigt gøre ondt i pengepungen.

Hvis du bor sammen med flere mennesker, enten venner eller familie, og I har fælles budget eller deler alt mad og drikke, kan I med fordel snakke om, hvad der skal handles ind til snackskabet og til lageret, så der ikke bliver spild.

Køb ind på nettet og spar penge

Når indkøbslisten er lavet, er der ingen grund til at planlægge en større køretur ned over grænsen i Tyskland. Det er ofte, hvad danskere forbinder med at handle stort ind til billige penge, men der er heldigvis smartere og mindre tidskrævende måder at gøre det på.

Hvis det er slik, sodavand, øl, ciders, chokolade, chips, vin og alkohol, I skal have handlet, kan I sagtens finde disse produkter på nettet.

Netpris.dk er en online grænsehandel, hvor du kan få alt, som du normalt ville købe ved grænsen, og det gode er, at priserne stadig er helt i bund, og du får leveret hjem til dig. Hvis du er klar til at fylde snackskabet op på en nem og billig måde, så læs mere her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.