Bedre-Bolig

Flere danske landbrugsvirksomheder vil gerne outsource, men hvordan finder man de rigtige?

Home  >>  Økonomi  >>  Flere danske landbrugsvirksomheder vil gerne outsource, men hvordan finder man de rigtige?

Flere danske landbrugsvirksomheder vil gerne outsource, men hvordan finder man de rigtige?

De sidste mange år har mange danske virksomheder outsourcet forskellige arbejdsprocesser. Dette skyldes arbejdskræften er billigere i andre lande end i Danmark og derfor sparer det virksomhederne 20-30% økonomisk med udenlandsk arbejdskræft.  Dette er derfor til at foretrække for mange. Det kan være rigtig svært at finde de rigtige steder til at overtage arbejdsopgaver, eller finde de rigtige personer som kan varetage opgaverne, med samme kvalitet. Er man i tvivl om hvordan man skal gribe det an, så læs med her og få inspiration til hvordan du kan gøre i fremtiden og hvad muligheder er.

Hvordan finder man de rigtige til at varetage de ønskede arbejdsopgaver?

Det kan være rigtig svært at finde de rette personer der skal varetage de ønskede opgaver. Der er flere barrierer man skal tage hensyn til og én af de mest væsentlige er kulturforskellen. Kulturforskelle kan skabe mange udfordringer, især når det handler om erhvervslivet og hvordan man griber arbejde an hver især.

Man vil gerne som arbejdsgiver opretholde den gode kvalitet, den korrekte levering mm. Det er derfor vigtigt at man undersøger hvad mulighederne er rigtig grundigt, inden man tager en endelig beslutning.

Man kan starte med at forhøre sig rundt omkring i sit eget netværk om de kender til nogle steder eller personer der kunne være interessante. Tag gerne ned og besøg produktionsstedet eller mød personerne som skal varetage opgaverne. Se dem i øjnene og derefter gå efter din mavefornemmelse efterfølgende.

Man skal huske på, at man altid kan skifte, selvom det godt kan gå hen og blive noget rod. Alle ønsker en god start på et nyt samarbejde, men det kan altid laves om og ske ændringer på vejen. Baltic Workforce kan blive din næste eksterne hjælpende hånd. Læs med nedenfor.

Hvem er Baltic Workforce og hvordan kan de hjælpe?

Baltic Workforce er en dansk virksomhed, der har eksisteret i mere end 10 år og med deres mange års erfaring har de har specialiseret sig i, at kunne tilbyde danske virksomheder udenlandsk arbejdskraft, så virksomheder kan spare 20-30% økonomisk på personaleomkostninger.

Baltic Workforce’s mission går ud på at være den førende udbyder af udenlandsk arbejdskraft inden for hele servicebranchen i Danmark. Lige nu arbejder de med brancher som rengøring, landbrug, fiskeri, gartneri og skovbrug. De bestræber sig efter at udvide på brancheniveau men også til markeder uden for Danmark.

Deres medarbejdere har alle være igennem flere interviews med forskellige trin, igennem deres rekrutteringspersonale. Alle er derudover blevet testet for sprogkunstskaber, uddannelse og referencer.

Så går man og overvejer muligheden for billigere arbejdskræft for at kunne spare penge, står Baltic Workforce klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Læs meget mere om Baltic Workforce lige her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *