Bedre-Bolig

Få styr på garagen

Home  >>  Boligen  >>  Få styr på garagen

Garagen bliver primært brugt til at parkere din bil i. Men bruger du den også til at gemme genstande væk, som du ikke længere vil have i huset, til at huse græsslåmaskinen og andre redskaber, til campingudstyret og lignende? Så kan det være en god idé få ryddet op i din garage.

Udnyt, at september vejret ser ud til at holde tørt og du dermed kan stille tingene udenfor, mens du rydder op i din garage, uden at de bliver ødelagte. For alt efter, hvor meget du har gemt væk, kan det opgaven godt tage et par dage.

Vurder og prioritér pladsen

Det skal jo gerne være sådan, at du både kan parkere bilen og stige ind og ud af den uden at skulle møve dig forbi en jungle af ting.

Vurder derfor pladsen – hvor stor er din garage egentligt?

Derudover skal du gøre op med dig selv, hvad du vil bruge pladsen på. Hvis du gør op med dig selv, at du gerne vil bruge den trænge plads til kun at have bilen og lidt haveredskaberne stående, så fjern de andre ting. Så fjerner du samtidig også et irritationsmoment for dig selv, når du igen skal fjerne soveposerne for at kunne komme hen til bilen.

Er din garage rummelig kan du jo nok sagtens have plads til værktøjet, sports- og campingudstyr, havemøbler, gammelt legetøj og lignende.

Gem eller smid ud?

Slæb alle tingene udendørs, så du også kan få gjort rent i garagen. Når du slæber tingene ud, kan du med fordel dele det op i tre bunker:

  1. En bunke med ting, der skal gemmes
  2. En bunke med ting, der bør smides ud
  3. En bunke med ting, der kan gives videre

Husk at være kritisk, når du inddeler dine ting i de tre bunker. Lad være med at gemme ting, som I engang brugte, men som du ikke engang kan huske, hvornår sidste var.

Tænk smart

Når du skal have tingene ind i garagen igen, skal du tænke over, hvor de skal stå. Det der bruges sjældnest kan med fordel sættes længst væk og har du noget der kan hænges på væggene, kan du få mere gulvplads. Sørg for at sportsudstyret, der bliver to gange om ugen er let tilgængeligt. På samme måde skal produkterne til din bil som for eksempel bilolien, sprinklervæsken, som kan købes her, og de ekstra vinduesviskere ikke gemmes for langt væk, så du ikke kan finde dem, når de skal bruges.

Rigtig god fornøjelse med at få ryddet op i din garage.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *