Bedre-Bolig

Få piftet haven op

Home  >>  Haven  >>  Få piftet haven op

Haven er oftest det store førstehåndsindtryk når det kommer til dit hus. Man tolker på dette førstehåndsindtryk. Indtrykket bringer også en forventning om hvem du er som person. En rodet have hvor græsset er højt, plænen fyldt med mælkebøtter og tidsler, vil få folk til at tro at du selv også er sjusket. Sagen er den at du kan sagtens passe din have, uden at den gør noget godt for dig. En velplejet plæne og lidt blomster i friske farver… Ja… det er vel pænt. Men det er også kedeligt. Måske passer farverne heller ikke sammen.

Få professionel rådgivning

Når du skal planlægge en have, som siger noget godt om dig, så gå til en professionel. Den lokale anlægsgartner i Roskilde vil med sikkerhed kunne hjælpe dig til en bedre have, end hvis du spørger en tilfældig forbipasserende i nabolaget. En anlægsgartner ved nemlig rigtig meget om blomster, kombinationer og vigtigst af alt: arbejdskravet. Er du ikke født med grønne fingre, så kan det være trættende at skulle lave havearbejde hele tiden. Ligeledes hvis du ikke får de ønskede resultater, så falder motivationen rigtig meget og rigtigt hurtig. Der kan din lokale anlægsgartner komme dig til gavn. Du kan fortælle ham hvilke farver du kan lide, at du har travlt på jobbet så du ønsker en let have m.m. Med disse fakta vil gartneren kunne stille sig ind på hvad der vil være perfekt til dig.

Lav din hjemmeresearch

At gå ned og søge professionel rådgivning vil altid være den bedste vej at gå. Dog er det ikke en dårlig idé at være forberedt inden du tager derned. Sagen er nemlig sådan, at hvis du kan namedrop noget planteværk som har din interesse, så vil gartneren også kunne finde ting der ligner i stil eller farve. Din research vil også give dig muligheden for at lave en potentiel indkøbsliste. Du har læst dig til at nogle plantearter passer perfekt til dit behov, også er det bare ned og købe dem. Her kan du igen spørge en professionel til råds om hvad der er bedst for planten. Fordi anlægsgartnere arbejder med planter så meget som de gør, så lærer de også nogle enkle tips og tricks. Sådanne tricks kan snildt gavne dig fordi det vil gøre det lettere for dig eller bedre for planten, end du havde læst dig til fra starten af.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.