Bedre-Bolig

Få en økologisk bolig

Home  >>  Boligen  >>  Få en økologisk bolig

Økologi er eksploderet de sidste ti år, hvor butikker som Irma er gået over til, at du stort set kun kan købe økologiske varer. Men selv de store supermarkeder er med på moden, hvor du har en række muligheder for at vælge økologi. Selv med børnetøj kan du med mærker som Katvig få lækkert økologisk tøj. Så hvorfor egentlig ikke gå helt økologisk, når det kommer til din bolig, for det er i dag muligt at gøre.

Her kommer vi med nogle råd til, hvad du kan gøre, hvis du har et hus.

Start med haven

Haven er det oplagte sted at gå økologisk, fordi du her kan vælge at lade haven vokse mere vildt. Mange er begyndt at smide en masse forskellige frø vildt i haven, for så kommer der et mere naturligt liv i haven. Det foregår på samme måde som i naturen, hvor det hele ikke virker kaotisk, og det er det samme, du kan gøre derhjemme.

Det gode ved denne form for have er, at du sagtens kan trimme den engang imellem, så den ikke gror for vildt. Du får et vildt dyreliv modsat en almindelig have, og det er i sidste ende langt bedre for miljøet at have en have på den måde.

Hvis du skal starte et sted, kan det klart anbefales, at du starter med haven, når du går økologisk derhjemme.

Gå økologisk i tøjskabet

Når vi bevæger os indenfor, kan du stadigvæk vælge at være helt økologisk i alle rum. I dag kan du købe tøj, som er økologisk. Mange tænker, at det har da ingen betydning, for du vasker alligevel. Pointen er her, at tøjet bliver lavet under de rigtige vilkår, og det forurener ikke naturen, når du skal have dit bomuldstøj.

Hvis du har børn, kan vi anbefale et tøjmærke som Katvig, fordi det er fedt tøj, som ser virkelig sødt ud. Du kan finde masser af det, hvis du trykker her.

Voksne kan selvfølgelig også gå i økologisk tøj, og dermed vælge tøj som er godt for miljøet.

Alt rengøring i hjemmet

For at få et økologisk hjem er noget af det bedste, du kan gøre, at du vælger økologiske rengøringsmidler, så du hele tiden får et rent og behageligt hjem, men uden at du risikerer at forurene naturen.

I dag er økologiske rengøringsmidler så gode, at de gør lige så godt rent som gammeldags rengøringsmidler, så der er ingen undskyldning for ikke at gøre det.

Alt du køber i hjemmet, kan du i dag få økologisk. Selv ting som dine møbler, kan du få fra økologiske træer osv. Det er en god udvikling, og vi håber, at du vælger at få et rent økologisk hjem.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *