Bedre-Bolig

Få huset og haven på toppen igen

Home  >>  Haven  >>  Få huset og haven på toppen igen

Vinteren er stadig i fuld gang og selv når den begynder at gå på hæld, går der stadig noget tid, før det lune vejr begynder at være over os igen. Men det betyder jo ikke at man skal ligge på den lade side og bare lade alt stå til.

Hvis man skulle være så heldig at have eget hus og have, er der en masse projekter, som skal ordnes for at blive klar til foråret og sommeren. Der er træværk, havemøbler, fliser og altmuligt andet som med garanti trænger til en kærlig hånd, efter en kold og våd vinter.

Men hvor begynder man? For der er ikke nogen ide i, at kaste sig over for mange ting på en gang. Så tag projekterne et af gangen.

Få styr på træværket

Hvis du har hegn og stakit rund om din grund, skal du huske at få givet det træbeskyttelse når det bliver noget tørrer i vejret. Måske skal det endda males helt om. I så fald har du et større projekt foran dig, og det kan man lige så godt få ordnet først som sidst.

Et grimt stakit, kan ødelægge helhedsindtrykket af et hus, og man får sikkert også vrøvl med naboerne. Hvis man ikke gider at se på grimt træværk hos dem, så giver de med garanti heller ikke se på dit.

Giv fliserne og sten en ordentlig overhaling

Hvis man er glad for sin have og har gennemført det elegante look med stenstier og andet stenværk, så vil man jo også gerne have, at det ser ordentligt ud. Det kræver en ordentlig indsats, for sten og fliser begynder nemlig at se slemme ud efter nogle år. Dette skyldes ofte flisepest og alger. Dette behøver dog ikke være en større udfordring for at slippe af med.

Hvis det er for stor en opgave, og man desuden gerne vil kunne forebygge det lidt fremover, så kan man kontakte en professionel. Hos www.Nanostone.dk har de stor erfaring i at rense og beskytte fliser mod alle mulige angreb. Med en grundig rensning og efterbehandling, kan det gode resultat holde i mange år frem, så på den måde er det penge givet godt ud. Kontakt NanoStone og spørg om rensning af fliser, så får du en god pris og en tilfredsstillende service.

Fjern alt det døde

Hvis en have har fået lov at stå lidt, vil der med garanti være en masse ukrudt og vildt voksende planter. Sørg for at få fjernet disse uønskede planter, da de vil stjæle vigtig næring for alle de nye og smukke planter, man ønsker at plante her til foråret. Din have fortjener at blive gjort ordentlig klar til den varme tid, hvor der skal dyrkes og alt bliver smukt igen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *