Bedre-Bolig

Drømme terrassen

Home  >>  Boligen  >>  Drømme terrassen

Hos kun-terrasser har du mulighed for at skræddersy din helt egen træterrasse der opfylder lige dine behov og dine ønsker.

En træterrasse er din mulighed for at få et helt nyt look til dit hus og udendørsareal.

Træterrassen efter din plan!

Ud over at være flot og gøre naboen misundelig, giver en ny træterrasse også en hel ny luksus følelse til dit hus med masser af nye muligheder.

Hertil har du også mulighed for at gøre din have eller udendørsareal en del mere praktisk med en terrasse alt efter størrelsen af terrassen og dit behov.

Igennem hele dit terrasselægnings forløb vil du løbende blive opdateret for at sikre det er præcis efter din drøm og lever op til dine forventninger.

En ny terrasse er med andre ord din mulighed for at sætte dit helt personlige præg på din have og dit hus.

Inde hos kun-terrasser har du mulighed for helt selv at sammensætte hvordan du vil have lige din træterrasse til at se ud. Hertil får du altså muligheden for at kunne vælge størrelsen, designet, farven og valget af materialet.

En tilbygning af en terrasse til dit hus er mere end bare en fornøjelse, det er din mulighed for både at få værdien og nydelsen af dit hus til at stige.

Kvalitet behøver ikke koste en formue

At ligge en ny terrasse som udbygning til dit hus er langt mere end blot en luksus. Det er i stor grad en investering og med kun-terrasser står de tilmed for det hele.

Mange terrasselæggere har i løbet af de sidste par år draget brug af en ny metode til fundering. Dette indebærer at der ikke bliver brugt nogen form for træ i fundamentet hvilket også er bedre for miljøet. I stedet for træ bliver der i fundamentet brugt, genanvendeligt varmforzinket stål hvilket gør resultatet både mere stabilt, holdbart og billigere for kunden.

Kun-terrasser giver kunden mulighed for helt selv, at vælge hvilke træsorter de vil have på deres træterrasse. Dette giver også kunden mulighed for at vælge hvilke prislejer de ligger i.

Terrasser kan kreeres i alle størrelser og former. Jo større du ønsker din terrasse, jo dyrere bliver det, det er altså kun dig som sætter grænserne.

Enestående resultater

Ingen terrasser er ens, alle terrasser er special lavet til det individuelle behov. Det betyder, at ingen får den samme terrasse.

Kun-terrasser har med deres 12 års lange erfaring inde for terrasser, helt unik know-how inde for emnet og kan opfylde lige dine ønsker.

Så hvis du gerne vil have mulighed for dejlig mad uden i haven men på tør jord, eller et hyggeområde ude i haven er træterrasser en god mulighed.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *