Bedre-Bolig

Din guide til valg af ny seng del 2

Home  >>  Tips & tricks  >>  Din guide til valg af ny seng del 2

Det kan være lidt af en jungle, når skal ud og finde sig en ny seng. Med forskellige størrelser, hårdheder og priser, kan man nemt miste overblikket over, hvad det rent faktisk er man har brug for. Dog findes der nogle hovedpunkter, som man skal være opmærksom på, så man ikke går helt galt i byen. I denne artikel, vil der dog holdes fokus på ligge komfort.

Ligge komfort

Det burde næppe komme som en overraskelse, at man rent faktisk skal ligge godt i sin seng. Dog kan det være svært at vurdere, da det er de færreste der rent faktisk ved, hvordan man ligger rigtigt i en seng.

Den første fejl folk laver, når det kommer til testprøve en seng, er at de enten sætter sig på kanten af sengen eller kun ligger sig på ryggen, med alt overtøjet på. Dette giver ikke et indtryk af, hvordan det er at sove i seng, da det er de færreste mennesker der sidder op og sover. Det er derfor vigtigt, man tager overtøjet af, ligger sig ned og tester i den position, man befinder sig i, lige inden man falder i søvn.

Det næste man skal føle efter, er presset der kommer på ens spidse dele. For mænd er det deres skuldre, og for kvinder er det typisk deres hofter. Der skal helst ikke være for meget pres på disse områder, da det vil lukke for blodomløbet, og dermed medføre en meget urolig søvn i længden. Dette betyder dog ikke, at man skal have den blødeste seng, man kan finde på markedet. Da man stadig skal ligge ergonomisk rigtig, kræver det, at ens rygsøjle er så lige som overhovedet muligt. Så er det ikke særligt optimalt, hvis man ligger på bunden af sengen.

Hvis man er usikker, på om man ligger rigtigt, så kan det være en god idé at søge ned til sin lokale sengespecialist og hører dem mere til råd.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *