Bedre-Bolig

Din Bolig – din oase

Home  >>  Boligen  >>  Din Bolig – din oase

Vores bolig er vores base og åndehul. Det er her, vi kan tage en pause fra verden og lade op. Det er også her, vi inviterer vores nærmeste ind til at dele vores rum og vores hverdag og fejre vores mærkedage. Det er vigtigt, at din bolig afspejler dig og din familie, og at I føler jer godt tilpas i hjemmet.

Inspiration til din bolig

bomagasinet.dk kan du få en masse inspiration til din bolig. Både til hvis du er mest til DIY, eller du bare gerne vil få gode ideer og tips om indretningsmode til dit hjem.

Bomagasinet.dk er både en hjemmeside, et fysisk magasin og et nyhedsbrev.

Bomagasinet.dk

På hjemmesiden er det nemt at finde lige det, som du gerne vil inspireres til. Du kan tage på en virtuel tur i forskellige boliger, eller få ideer til det værelse, som du synes trænger til en fornyelse.

Under DIY er der alle muligheder for at komme i kontakt med din kreative side og skabertrang. Om du er til hækling eller life-hacks, så er der masser af inspiration at hente.

Der er også masser af opskrifter på lækker, præsentabel og sund mad. Lad dig inspirere til en ny yndlingssommerdrik eller forbered dig på nye former for konfekt til jul.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, bomagasinets.dk kurser eller tegne et abonnement på magasinet.

Nyhedsbrevet

Der er pt 27.000, der modtager nyhedsbrevet fra bomagasinet.dk. Og det er der god grund til. Her får du udvalgte artikler om indretning og trends. Du vil også modtage favorable tilbud om det fysiske magasin.

Bomagasinet

Der er bare ikke ret meget, som kan leve op til fornemmelsen af at sidde med et helt nyt, lækkert, uåbnet magasin foran sig. Bomagasinet er fyldt med ideer til dig og din bolig. Boligrapportager, boligtrends, de hotteste farver og meget mere.  Du kan også deltage i konkurrencer om lækre præmier. Alt sammen tilpasset moden og årstiden. Du kan endda få det sendt hjem til dig uden ekstra omkostninger.

Du kan også tage kurser

På bomagasinet.dk har du også mulighed for at tilmelde dig forskellige online kurser til en favorabel pris. Du har ubegrænset adgang, så du tager det bare i dit eget tempo, og du har mulighed for at tage det samme kursus flere gange. Der er 10 forskellige moduler, så det er bare at starte fra en ende af. Tag det mest spændende først!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *