Bedre-Bolig

Derfor skal du ikke spare på maling

Home  >>  Tips & tricks  >>  Derfor skal du ikke spare på maling

Alle der har prøvet at skulle male har nok prøvet at stå med to bøtter maling i hænderne, den ene koster måske 299 mens den anden koster 899. Drt vil uden tvivl også være mange, der har overvejet at tage den billige for at spare pengene. Der er nok tæt på lige så mange af disse, der så har malet og efterfølgende fortrudt at de ikke købte den dyre. For selvom det koster mere at købe kvalitetsmaling, så er det ofte penge, der er givet godt ud. 

De to bedste grunde til at købe dyrere maling

Generelt er der to rigtig gode grunde til ikke bare at vælge den billigste løsning, men at man køber en god kvalitetsmaling.

1: Den holder bedre.

En god kvalitetsmaling holder ganske enkelt bedre, og er mere holdbar over lang tid. Der går altså længere imellem at du skal male, og det falder ikke af, fordi man blidt kommer til at støde en stol ind i væggen. Har man købt en maling af meget lav kvalitet, kan man være sikker på, at der hurtigt vil komme ridser i, hvis man kommer til at støde ind i den med ting. En god og slidstærk maling er mere modstandsdygtig overfor den slags.

2: Den dækker bedre.

Den anden grund, og det er især vigtigt hvis du selv skal male, er at det er, at en god maling dækker langt bedre, end en billig ofte gør det. Det er ikke unormalt at skulle male en væg to eller tre gange før at det er dækkende. Vælger du den billige vil det næsten altid være minimum 3 gange (alt efter hvilken farve det er fra og til naturligvis), men det med en god kvalitetsmaling ofte er nok med to gange, nogle gange endda en enkelt gang. 

Medmindre du virkelig bare elsker at male og bruge din tid på dette, kan der altså være rigtig god ide i, ikke at gå efter at spare nogle hundrede kroner, når du køber maling. Der er langt større risiko for at du vil fortryde det, end du vil fortryde at have købt en god dækkende maling, der holder.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.