Bedre-Bolig

De mange fordele ved RTB-pillefyr

Home  >>  Boligen  >>  De mange fordele ved RTB-pillefyr

Har du som så mange andre også overvejet at investere i et RTB-pillefyr, men mangler du den sidste overbevisning om, hvilke fordele det kan have for dig? RTB-pillefyr er topmoderne pillefyr, der både hjælper dig med at spare penge sammenlignet med oliefyr og er bedre for planeten end andre husopvarmningsmetoder. Træpiller er nemlig CO2-neutrale og dermed er det grøn energi, som ikke skader planeten eller klimaet. Så hvis du gerne vil opvarme dit hus på en god og pålidelig måde, samtidig med, at du kan have god samvittighed, så kan et RTB-pillefyr være lige noget for dig.

Spar penge med et RTB-pillefyr

En af det helt store og mærkbare fordele ved at skifte ens oliefyr ud med et RTB-pillefyr er, at der er rigtig meget at spare rent økonomisk. Folk der skifter til pillefyr oplever, at de sparer op mod 50 procent af, hvad deres udgift til husopvarmning var, sammenlignet med dengang de havde oliefyr. Dette er en af årsagerne til, at mange skifter oliefyret ud med et RTB-pillefyr. De mange penge, der er at spare, trækker hårdt i folk og det er også et rigtig godt argument for at skifte opvarmningsmetode. Disse penge kan jo så bruges på andre ting, der er vigtige for en, som for eksempel hyggelige oplevelser med familien, at starte på et nyt og sjovt hobbyprojekt eller bare til at gøre ens bolig endnu bedre.

Lav arbejdsindsats med pillefyr

Med et RTB-pillefyr behøver man nærmest ikke at tænke over noget i forhold til pasningen af fyret. Med oliefyr skal man jo nogle gange gøre det rent og det kan generelt godt kræve megen pasning, men det er ikke sagen med et RTB-pillefyr. Man sparer både tid, penge og kræfter når man bruger et RTB-pillefyr.

Denne type pillefyr er nemlig ofte selvrensende, med indbygget røgsuger og iltforsyning samt automatisk opfyldning af træpillerne i brænderen. Så bliver de automatisk ført over i brænderen når der bliver skruet op for varmen, og der skal produceres mere varme til huset. Derfor er det eneste du skal sørge for ved RTB-fyret at holde træpillemagasinet fyldt, sådan at der hele tiden kan være dejlig varmt inde i jeres hus.

Få tid og overskud til andre ting

Når man ikke skal tænke på opvarmningen af ens hus, kan man pludselig få både tid og overskud, både rent mentalt, men også økonomisk til at give sig tid til alle mulige andre ting i huset eller nye hobbyer.

 

Med alt den nyfundne frihed, kan der nu være en masse tid til alt muligt andet i huset. Man kan for eksempel gå i gang med at male et rum i huset, der står og mangler et lag maling, for at stå helt skarpt. Ellers kan man også gå i gang med havearbejde eller man kan blot slappe af ovenpå en lang og hård arbejdsuge. Køb et RTB-pillefyr, så kan du undgå at tænke på opvarmningen af dit hus og få overskud til alt muligt andet.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *