Bedre-Bolig

Bring det rustikke og naturlige ind i boligen

Home  >>  Boligen  >>  Indretning  >>  Bring det rustikke og naturlige ind i boligen

Med tiden er det blevet super populært med en rustik indretning. Den tager udgangspunkt i New Yorker stilen, hvor der rå metaller kombineret med træ, eller andre naturlige materialer. Det rustikke er noget der klæder hele boligen og man kan nemt finde fede møbler og designs der matcher alle rum.

Feminint og maskulint i et

Den rustikke indretning er perfekt for både mænd og kvinder. Den kan måske virke meget mandlig, men det er nemmere end man tror, at give det en feminint look, hvor det er nødvendigt. Det er ofte de tunge møbler der bærer rummet, hvor man herefter kan supplere med blødere materialer, der viser personlighed og skaber hygge. Det rummer altså både det maskuline og feminine, som du kan skrue på efter smag og behag.

Find nogle fede møbler eller indretningsaccessoires der består af elementerne træ, beton, marmor, jern og andre tunge skyts i sig.

 

Tag naturen ind i boligen

Hvis man vælger denne stil, så skal man som start kigge efter møbler der indebærer elementerne træ, rå metaller og ruskind. Det er disse møbler der giver det ultimativ mest rustikke look og det er endnu bedre, hvis flere af elementerne er kombineret.

Rigtig mange er blevet vilde med det utal af ophæng man kan få, lavet af vandrør. Dette kan man både bruge i garderoben og i gangen. Find et lækkert stor spisebord med en rustik træplade og metalbordben, par det op med en matchende bænk og metalbarstole eller måske spisestole i fløjl. Lad den samme farve gentage sig. Det kan være mørkere farver, som mørkegrøn marineblå eller bordeaux. Skab på den måde en rød tråd. Tag et kig på Lammeuld.dk og tag et kig på deres mange produkter i netop denne rustikke stil. Det er en god måde at visualisere hvor vidt det vil passe ind i sin indretning på.

Vigtigt: Tag planterne med ind i boligen. Grønne planter er super flotte med de andre naturlige elementer.

 

Lad sig inspirere af fabrikker og industri

Ønsker du at give dit hjem mere kant og et mere råt udseende, så kan du med fordel søge inspiration i industriens verden. Når man taler om boligindretning og tidens tendenser, så er især New Yorker-stilen populær. Her refereres der til den typiske stil fra moderne lejligheder i New York i USA. Disse lejligheder ligger oftest i tidligere fabriksbygninger, og er derfor omkranset af sjæl og historie.

Lejlighederne har som regel højt til loftet, væggene består af rå mursten eller beton og de er tit udstyret med gamle elementer fra fabrikstiden som eksempelvis metaltrapper, fabriksvinduer af støbejern eller gamle retro værkstedslamper.

Denne stil er meget populær, og ønsker man selv at gå New Yorker-vejen, så kan man med fordel kigge sig om efter brugte genstande fra fabrikker, værksteder eller stalde.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *