Bedre-Bolig

Hvor er de bedste steder at finde inspiration?

Home  >>  Tips & tricks  >>  Hvor er de bedste steder at finde inspiration?

Nogle gange kan det være lidt hårdt, hvis du gerne vil have et moderne hjem, men du ikke ønsker at bruge for lang tid på at følge med i, hvad der sker. Men hvis du er smart, kan du sagtens få masser af gratis rådgivning, samtidig med at du minimerer den tid, som du selv behøver at bruge på det.

Her får du en liste over, hvem du skal holde øje med.

 

Gå i boligbutikker hver 3. måned

Det er altid hurtigt at gå i boligbutikker, hvis du gerne vil se, hvad der er moderne. Dette gælder både for boligindretning og for tøj. For de forskellige boligbutikker laver hurtigt møbler, som ligner hinanden, så du behøver ikke selv være trendsætter, for det skal de nok følge med i for dig.

 

Følg folk på Instagram

Med sociale medier har det aldrig været lettere at finde inspiration. Alt du skal gøre er at bruge en time eller to på at Google dig frem til gode Instagrammere, som du kan følge. Når du først følger de første ti, får du hele tiden gode råd af Instagram til flere, du kan følge.

Pludselig har du masser af gratis viden.

 

Kig i boligmagasiner

Det er måske lidt old school, men vi har stadigvæk tager boligmagasiner med, da der er ansat en masse mennesker, som elsker boliginspiration. Der er selvfølgelig mange reklamer, men i sig selv er det heller ikke en dårlig ting, for det er ofte de store brands, som har råd til at reklamere.

Tit siger reklamerne ligeså meget om, hvad der er populært som selve artiklerne.

 

Følg modeblogs

Mange modeblogs startede med kun at handle om tøj, men da de hele tiden skulle finde på nye emner, handler de i dag mere om livsstil, så du finder også masser af fed boligindretning på disse sider.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *