Bedre-Bolig

3 tips til den store flyttedag

Home  >>  Boligen  >>  3 tips til den store flyttedag

Står du og skal flytte og er uden sans for det strukturelle, så kommer her nogle gode tips til hvordan du bedst arrangerer din flytning.

Tag højde for vejret

Et godt tip at huske på i sin flytteproces, er vejret. Du står i en situation med 40 papkasser og et maleri med nostalgisk eller økonomisk værdi.
En fordelagtig ide er at undersøge, om det kommer til at regne. Det er ikke sjovt at slæbe et ton våde flyttekasser som sprækker ind i sin nye bolig. Udse dig for ejendele som ikke tåler vand, og planlæg den bedste måde at beskytte dem på. Plastik er som regel den bedste løsning og formår at holde al vand ude. Bemærk dog at fugtighed også spiller en rolle, hvis de er forseglet.

Outsourc en del af flyttearbejdet

Hvis du har mange ting, og skal flytte over en lang distance, kan det bedst betale sig at bestille et flyttefirma, da en flytning over en længere distance ofte bliver en nedslidende og hård proces. Derfor er et godt tip at bestille et flyttefirma, som vil klare alt det praktiske arbejde for dig.
På den måde kan du koncentrere dig om alle de andre aspekter omkring din flytning.
DMU-flyt.dk er et anbefalelsesværdigt flyttefirma der udover at flytte dine ting fra A til B, også tilbyder hjælp til at pakke dine flyttekasser ud og opsætte skabe, reoler osv. Du får derfor en masse hjælpende hænder, som du vil sætte stor pris på i en stresset flytteperiode.

Tænk fremad og pak en taske

Flytning kan være hårdt, selvom man hyrer et flyttefirma. Det er ikke sikkert, at du orker at pakke alle dine ejendele ud samme dag du flytter til din nye adresse.
Et godt tip er derfor at pakke en taske med alt det essentielle til dagen efter din store flyttedag.
Tasken kan indeholde noget toiletgrej, dit vigtigste tøj, en toiletrulle og evt. din computer og oplader, så du har den tæt på dig, i forbindelse med at du flytter.
Du vil takke dig selv for, at du ikke er tvunget til at pakke alle dine ejendele ud med det samme for at kunne få en hverdag til at fungere.

I forlængelse af at pakke ud, er det en meget god ide at sætte sedler på dine flyttekasser, så du hurtigt kan få et overblik over, hvad de forskellige flytter kasser indeholder præcist.

Med disse 3 flytte tips vil du være helt klar til den store flytte dag i den nye bolig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *