Bedre-Bolig

3 julegaveønsker til boligen

Home  >>  Tips & tricks  >>  3 julegaveønsker til boligen

Julen står for døren, og det betyder, at du skal dele ønskelister ud til familie og venner. Du har måske allerede kreeret en lang ønskeliste, men er det ikke tilfældet, eller har du brug for gaveideer til andre, har vi fundet 3 nemme gaver til boligen, som de fleste kan bruge:

  • Elektronik

Elektronik skal der til! Elektronik i boligen er ligesom frisk luft – du glemmer helt det er der, medmindre du skal undvære det. Selvom du ikke er specielt gadget interesseret, så er der alligevel nogle meget basale elektroniske hjælpemidler, som er for smarte til at undvære.

Hvad med en flytbar højtaler, som du både kan tage med udenfor, når grillsæsonen går i gang, samtidig med at den ser lækker – og ikke mindst diskret ud inde på reolen? En lille højttaler til iPhone har en imponerende lydkvalitet, og det er dejligt nemt, at du blot kan køre din playliste fra telefonen indover højtaleren.

Er du også glad for at se serier på netflix eller HBO? Så har Apple udviklet Apple tv’et, som gør det muligt at smide alle serier op på dit smarttv, fra din iPhone eller iPad. Det er ikke alle smarttv, der kommer med samtlige apps, men med et apple tv kan du derimod se det hele, lige fra TV2, netflix, viaplay til filmstriben.

  • Puder og tæpper

Puder og tæpper pynter smukt i sofaen og lænestolen. De kan pifte et rum op med smarte farver. I vintersæsonen har du sikkert et tæppe liggende i sofaen til de kolde aftner, og puderne er helt uundværlige for din komfort. Men puder og tæppe kan sagtens være lidt af en investering, så hvorfor ikke ønske sig nogle i gave? Klippan laver nogle uldne og store tæpper i smarte farver. Uldne tæpper er ikke noget, du pludselig vokser fra, eller som bliver umoderne – derfor er det en langtidsholdbar gave.

  • Nyt til væggene

Hvad med at ønske sig noget personligt og nyt til væggene? Der findes efterhånden et hav af billige muligheder for at få noget nyt på væggene, hvad enten det er et grafisk print, et billede fra sommerferien, eller et maleri.

Malerier er svære at komme i nærheden af, hvis man skal have noget i en fornuftig størrelse og til en god pris. Dog kan du være heldig at finde noget af en ukendt kunstner, eksempelvis på en af de mange kunsthåndværkermarkeder. Tag eksempelvis til KADK julemarkedet, hvilket er en julemarkedet, hvor studerende, fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler, går sammen om at udstille og sælge deres produkter. Du kan også være heldig at finde noget på Finderskeepers eller andre markeder i samme dur.

På nettet er det nemt at få printet billeder på lærred eller skumpap. Ofte har vores smartphones et kamera, der kan tage billeder af rigtig høj kvalitet, som gør sig godt i stor format. Det er en gave, som vil vække stor glæde i en tid, hvor den personlige julegave efterhånden er en mangelvare.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *