Bedre-Bolig

3 fordele ved en sovesofa

Home  >>  Boligen  >>  3 fordele ved en sovesofa

Din lille øjesten vokser med lynets hast og er pludselig ikke så lille mere. Med al vokseriet følger konstant nyt tøj og nye sko, fordi alt bliver for småt for hurtigt. Et er at købe nye sko et par gange om året, noget andet er, at skulle købe ny seng igen og igen. Slip for den dyre post til en ny seng igen og igen ved at investere i en sovesofa. Vi fortæller dig, hvorfor en sovesofa er en god ide.

 

Det føles som igår at din lille babydreng lå på lammeskindet og vupti, nu vil teenageren vil have sit eget værelse og for resten heller ikke forstyrres! På værelset skal der både være plads til at være sig selv, slappe af, hygge med venner og lave lektier. Med alle de formål er det ikke altid lige nemt at indrette teenager-værelset.

 

Dovenskaben længe leve

Når han kommer hjem fra skole vil han allerhelst bare ligge vandret og lade bekymringerne fra skolen drive væk. Mange teenagere anses som dovne, da disse ynder at lukke sig inde på værelset efter skole og bruge resten af dagen på udelukkende at se Netflix. Her må man forstå at dovenskaben kommer fra en lang skoledag, som efter reformen er blevet længere, hvor de har været på hele dagen og nu bare vil hjem og slappe af. Det er der intet i vejen med. Hvis teenageren derfor kunne komme hjem, gå ind på sit værelse og ikke ligge sig i sin seng, med dynen over hovedet, men faktisk sidde nogenlunde oprejst, så ville det da ikke virke så slemt, vel?

 

Mange energifyldte forældre har gennem tiden forudsagt, at man kun bliver mere doven af, at ligge i sengen hele dagen. En sovesofa er derfor en populær løsning, når forældre landet over når til det punkt, hvor de ikke længere vil se deres søn ligge i sengen og se Netflix dagen lang. Sådan en løsning er perfekt for både familien, forældrene og teenagesønnen. En sofasofa retter i bogstaveligste forstand op på problemet!
En sovesofa af god kvalitet er både ergonomisk og god at sove i. Så hvor finder man den bedste sovesofa? Nettet boomer med forhandlere af senge, der derfor gør det endnu sværere for dig som forbruger at foretage et valg. Testfabrikken.dk har skrevet en artikel om hvilke sovesofaer der er bedst i test. Siden er et besøg værd, hvis du foretrækker kvalitetsprodukter, der ikke behøver udskiftning de næste mange år.

 

3 fordele ved sovesofaen:

 

  1. Dovenskaben mindskes

Din teenagedreng bliver doven af sin dyne, hovedpude og seng, da disse i hjernen er forbundet med det at sove. Når din søn ligger i sengen dagen lang, uden formålet at sove, men blot for at se Netflix, mener eksperter, at dette påvirker søvnkvaliteten. Invester derfor i en sovesofa, som din søn kan bruge som sofa om dagen og seng om natten og dermed sove langt bedre.

 

  1. Udnyt værelsets mange muligheder

Teenageværelset kan være umuligt at indrette. Mulighederne er få og pladsen er trang. Når en teenager gerne vil være alene eller have venner, måske endda en kæreste på besøg, er det jo meeega(!) irriterende, at værelset kun har funktionen som soveværelse. Med en sovesofa har din teenager både stue og soveværelse i samme møbel.

 

  1. Mere plads

Mange sovesofaer har plads under madrassen og giver derfor lidt rum til opbevaring. I stedet for at have sportstasken stående midt på gulvet, kan denne gemmes væk under sengen. Når din teenager bliver ældre, er der andre ting, som hurtigt kan pakkes væk under sengen.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *